FUTBOL

Yemekte bir araya geldiler

30 Ekim 2019 Çarşamba 16:42

Fenerbahçemizin bu akşam ZTK 4. Turu’nda karşılaşacağı Tarsus İdman Yurdu Başkanı Mustafa Şendağ ile yöneticileri, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ile Futbol A Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı’yı öğle yemeğinde ağırladı.
 
Yemekte Adana ve Mersin Fenerbahçeliler Dernek Başkanları Salih Yılmaz ile Bülent Kütük de yer aldı. Sıcak ve samimi bir ortamda yenen yemeğin ardından yeni yaşına giren Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş’ın doğum günü de kutlandı.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, Tarsus İdman Yurdu Başkanı Mustafa Şendağ’a Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile İdari Menajerimiz Volkan Ballı tarafından imzalanan Fenerbahçe forması hediye etti.
 
Yemeğin ardından Fenerbahçe TV’ye konuşan Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş, “Tek ayaklı bir tur. Cumhuriyetimizle yaşıt, 96 yıllık bir rakiple eşleştik ve tesadüf sarı lacivert renklere sahip bir kulüple oynuyoruz. Bu eşleşmeden mutluyuz. Her rakibe saygı duyuyoruz. Bu akşam da buraya birkaç eksiğimiz hariç tam kadro geldik. İnşallah centilmence bir maç olur ve istediğimiz skoru alırız. Dün akşam Mustafa başkanla tanıştık. Tanışmaktan çok keyif aldım, mutluluk duydum. Kendilerine bundan sonraki maçlarda iyi şanslar diliyorum. Biz de gerek Süper Lig’de gerek Ziraat Türkiye Kupası’nda hedeflerimize doğru yürüyeceğiz.  Buradan inşallah turla döneceğiz. Burada dernek başkanlarımız, dernek yöneticilerimiz ve Fenerbahçe taraftarları da var. Taraftarlarımıza, dernek başkanlarımıza, yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Çok güzel ağırlandık.” dedi.
 
Futbol A Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı ise, “Kurayı çektiğim anda geçtiğimiz yılları hatırladım. Tarsus İdman Yurdu’yla 2004 yılında kendi sahamızda oynamıştık. Ben çok mutlu oldum. Bu bölgedeki herkes bana çok teşekkür etti, ‘İyi ki Tarsus’u çektin’ diye. Burada Fenerbahçe’ye büyük özlem var. Aslında kurayı da ben çekmemiştim, en sona kaldım. Biz de çok mutluyuz. Mustafa başkana çok teşekkür ediyoruz. ‘Büyük bir statta oynayalım, sizin için uygun mu?’ diye sordu. Biz de ‘Tabii ki, buradaki taraftarlarımız da mutlu olur, en azından maça gelirler’ dedik. Bu gece 25 bin kişilik statta oynayacağız. Stadın büyük bir bölümü de dolacaktır. Fenerbahçe taraftarlarına oldukça fazla yer ayırdılar. İki kardeş kulüp dostça, centilmence kazanmak için mücadele edecek. Bu akşam, Tarsus İdman Yurdu düz lacivert formayla biz de düz sarı formayla oynayacağız. Dolayısıyla sahada sarı lacivert renkler sembolize edilecek.” diye konuştu.
 
Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları