FUTBOL

Roberto Soldado’dan açıklamalar

24 Ocak 2019 Perşembe 23:41

Futbol A Takımımızın İspanyol oyuncusu Roberto Soldado, Ümraniyespor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Soldado şu şekilde konuştu:

“Çok istekliydik. Kupada yolumuz devam etmeyi fazlasıyla istiyorduk. Ligdeki durumumuzu da biliyoruz. Bu durumu da yanına kattığımızda gerçekten büyük bir arzu içindeydik kupada yolumuza devam etmek için. İstediğimiz sonucu maalesef alamadık. Neler hissettiğimizi açıklayacak kelimeler bulamıyorum. Kupayı almamız demek, Avrupa’ya gitmenin en kısa yolu manasına gelecekti. Büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Büyük bir zayıflık gösterdiğimiz bir elenme oldu. Bundan sonra yapmamız gereken önümüzdeki maçlara hazırlanmak.

Sadece gol atma problemi olarak bakmamak, bütün bir problem şeklinde değerlendirmek lazım. Biz Fenerbahçe’nin futbolcularıyız. Özellikle kendi sahamızda oynuyorsak bundan çok daha fazla sayıda pozisyona girmeliyiz. Pozisyon üretme miktarımızın çok daha yüksek olması lazım. Sonuçta turu onlar geçti. Biz elendiğimize göre onlar bizden daha iyiymiş. Elimizdeki kadro bu. Bu oyuncu grubuyla bir şeyler yapma yapmamız gerekiyor. Daha iyisini yapmak mecburiyetindeyiz. Bu akşam istediğimiz sonucu alamadık. Başka söylenecek bir şey yok.”