FUTBOL

Genç futbolcularımız kamp sürecini değerlendirdi

10 Ocak 2019 Perşembe 17:01

Genç futbolcularımız Eljif Elmas ve Ferdi Kadıoğlu ile genç kalecimiz Berke Özer, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan “Günün Röportajı” programında Barış Yalçınsoy’un sorularını yanıtladı.

Ligin birinci devresini unuttuklarına vurgu yapan kalecimiz Berke Özer, “Bizim için ligin birinci devresi yok. Hocamızla yaptığımız toplantılarda, takım olarak yaptığımız sohbetlerde ilk yarıyı unutmuş bir takım gibi buradayız. İkinci devrede bizim için adeta yeni bir sezon, yeni bir yıl başlıyor. Bundan dolayı da herkesin moral ve motivasyonu üst düzeyde. Saha içinden çok saha dışına odaklanmış durumdayız. Takımdaki birliği, arkadaşlığı, motivasyonu ve morali yükseltmek için çaba gösteriyoruz. Hem teknik ekibimiz hem sizler hem de bizler yaptığımız konuşmalarda hep bunu vurguluyoruz.  İnşallah bu durum ikinci devrede çok farklı bir takım olmamızı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Genç orta sahamız Eljif Elmas çok iyi bir atmosfer yakaladıklarına değinerek, “Ersun Hoca ile çok şiddetli antrenmanlar gerçekleştiriyoruz. Hem sabah kuvvet antrenmanları hem akşam antrenmanları çok iyi geçiyor. Antrenmanlar haricinde hepimiz odalarımızda dinleniyoruz. Bütün vaktimiz öyle geçiyor. Çok iyi bir atmosfer var ve inşallah böyle devam eder.” ifadelerini kullandı.

Çok motive bir şekilde ikinci yarıya hazırlandıklarını belirten genç oyuncumuz Ferdi Kadıoğlu, “Sezonun ikinci yarısında mutlaka fit olmamız gerekiyor. Her gün günde iki idman gerçekleştiriyoruz. Herkes ikinci yarı daha iyi bir iş çıkarmak için çok motive bir şekilde çalışıyor. İyi bir ikinci yarı geçirelim. Tabii ki şu anda zor bir durumdayız. Lig tablosunda çok aşağıdayız ve bu Fenerbahçe için normal bir durum değil. Herkes bu durumu değiştirmek istiyor. Daha fazla maç kazanıp daha fazla puan toplamak istiyoruz. Önümüzde çok fazla lig, Avrupa ve kupa maçı var. Bu maçlara hazırlanmak için çok iyi çalışmamız gerekiyor.” dedi.