FUTBOL

Spartak Trnava maçı hazırlıkları başladı

11 Aralık 2018 Salı 14:34

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. hafta maçında, 13 Aralık Perşembe günü Slovakya ekibi Spartak Trnava ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Sorumlumuz Erwin Koeman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11.30'da başladı. Akhisarspor karşısında forma giyen futbolcularımız rejenarasyon çalışması yaparken, diğer oyuncularımız koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından dar alanda top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Dar alanda gerçekleşen çift kale maçların ardından bireysel çalışmalarla antrenman sona erdi.

Bu antrenmanla birlikte Spartak Trnava maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Profesyonel Futbol Takımımız, yarın sabah saatlerinde Slovakya'ya hareket edecek.

Teknik sorumlumuz Erwin Koeman ve bir futbolcumuz, 12 Aralık Çarşamba günü Stadion Antona Malatinsheko Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Fenerbahçemiz maçtan önceki son antrenmanını Stadion Antona Malatinsheko'da gerçekleştirecek.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları