FUTBOL

Şener, Yiğithan ve Berke Giresunspor maçını değerlendirdi

06 Aralık 2018 Perşembe 23:42

Fenerbahçemizin Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Giresunspor'u 1-0 mağlup etmesinin ardından futbolcularımızdan Şener Özbayraklı, Yiğithan Güveli ve Berke Özer karşılaşmayı değerlendirdi.

Fenerbahçe'yi en üst seviyeye taşıyacaklarını belirteren Kaptanımız Şener Özbayraklı, “Şartlar biraz sıkıntılıydı. Taraftarımız yoktu ve hava şartları çok kötüydü. Skor aslında kötü değil ama çok fazla değerlendiremediğimiz gol pozisyonumuz vardı. Bunun ikinci maçı var. Az da olsa bir avantaj elde ettik. Kötü bir durumda olduğumuzun bilincindeyiz. Ama şu anda UEFA’da olsun Türkiye Kupası’nda olsun belli seviyelerde gitmemiz gerekiyor. Ligde de toparlanmamız için fazla vaktimiz yok ama bunu takımdaki herkes, yöneticilerimiz, hocamız, hepimiz biliyoruz. İlk yarının 3 haftası kaldı. Bunları en iyi şekilde geçeceğimize inanıyorum. İkinci yarıda en iyi şekilde Fenerbahçe’yi en üst seviyeye taşıyacağız.” dedi.

İyi mücadele ettiklerini belirten Yiğithan Güveli de “Beklediğimizden daha farklı bir takım çıktı sahaya. Sonuçta kazandık ve 1-0 avantajlı bir skor. İkinci maç orada oynanacak. Herkes iyi mücadele etti. Takım arkadaşlarımın da ayağına sağlık. Rakip takım da çok iyi mücadele etti. Umarım ikinci maçta da galip gelip turu geçeriz.” ifadelerini kullandı.

Kalecimiz Berke Özer ise, “Bizim adımıza gerçekten zor bir maç oldu. Giresunspor iyi futbol oynadı ve iyi savunma yaptı. Biz de sahaya çıkmadan önce bunun bilincindeydik. Soğuk bir havada oynadık. Bu da biraz zorlaştırdı. Hem daha çok genç oyuncularımızı görme fırsatı bulduk. Buna ben de dahilim. Ama sonuçta kazandık. Sonuç olarak mutluyuz. Ben de ilk maçımı gol yemeden bitirdim. İnşallah galibiyet serisine devam ederiz.” dedi.