FUTBOL

Teknik Direktörümüz Nihan Su ile futbolcularımızdan galibiyet ve play off değerlendirmesi

08 Mayıs 2022 Pazar 15:55

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nun son hafta maçında deplasmanda KDZ. Ereğli Belediye Spor’u 2-0 yendi ve ligde normal sezonu lider tamamladı. Maçın ardından Teknik Direktörümüz Nihan Su ile futbolcularımızdan Ezgi Çağlar, Zanetha Coleman ve Sevinç Çorlu Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
 
Teknik Direktörümüz Nihan Su: Oyuncularımla gurur duyuyorum.  İlk hedefimize ulaştık
Grubumuzdaki son maçımızı oynadık. Liderliğimizi devam ettirebilmemiz açısından galip gelmek önemliydi çünkü play offlara avantajlı çıkmak istiyorduk. Oyuna iyi başladık ve rakip üzerinde baskı kurduk. Arka arakaya bulduğumuz iki golle soyunma odasına avantajlı girdik. Oyuncularımla gurur duyuyorum, ilk senemizde normal sezonu grupta lider bitirdik. İlk hedefimize ulaştık. Aynı coşkuyla ve mücadeleyle ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyorum.  
 
Takım kaptanlarımızdan Ezgi Çağlar: İnşallah sezonu şampiyonlukla tamamlarız
Takımımız iyi mücadele etti. İlk devreyi ve maçı 2-0 önde tamamladık. Hep birlikte maçtan galip ayrıldık. En büyük avantajımızda en az gol yiyen ve en çok gol atan iki takımdan biri olmamız. İnşallah play offlarda da en az gol yiyen ve en çok gol atan takım oluruz ve şampiyonlukla sezonu tamamlarız.
 
Futbolcumuz Zanetha Coleman: Play offlara grup lideri olarak gitmek önemli
Tüm takımı, teknik ve idari ekibi tebrik ediyorum. Bizim için galibiyet çok önemliydi. Ve bu galibiyetle önemli bir avantaj sağladık. İyi oynadık. Play offlara giderken bu maçı kazanıp grubu lider bitirmek önemliydi. Ondan dolayı çok mutluyuz.
 
Futbolcumuz Sevinç Çorlu: Mücadele gücümüz iyiydi
 Zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Mücadele gücümüz çok iyiydi. Takım olarak iyi motive olduk. Play offlarda daha zorlu rakipler bizi bekliyor. Orada da elimizden geleni yapıp, ligi şampiyonlukla tamamlamak istiyoruz.