FUTBOL

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Özkan Beceren ile futbolcularımız, galibiyet hakkında konuştu

26 Kasım 2022 Cumartesi 16:55

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Özkan Beceren ile kaptanımız Fatma Kara Şahinbaş ve oyuncumuz Nazlıcan Parlak, Ataşehir Belediye Spor’u 7-0 mağlup ettiğimiz Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 6. hafta mücadelesinin ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yaptı.

Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktörümüz Özkan Beceren, “Bu hafta farklı bir varyasyon, farklı bir oyun sistemi çalıştık. İlk yarı gerçek anlamda müthiş oynadık. Hafta içinde çalışmış olduğumuz her şeyi sahada uyguladık. Atılan goller, organizasyon anlamında çok güzeldi. Bizi memnun eden skordan daha öte oynanan futbol. İkinci yarıda tabii bir nebze de olsa rahat olunca işler biraz karışıyor. Zamanla daha ciddi, oyundan kopmayan bir takım haline geleceğiz.” dedi.

Kaptanımız Fatma Kara Şahinbaş, galibiyeti şu şekilde değerlendirdi:

Bugün elimizden geleni yaptık. Sahaya yeni bir sistemle çıktık. Tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Çok iyi ve motive bir şekilde bir sonraki maça hazırlanacağız.

Galibiyete 2 golle katkı veren Nazlıcan Parlak ise “Bildiğiniz üzere sezon başında bir sakatlık yaşamıştım. Bugün ikinci maçım, ikinci 90 dakikam ve çok mutluyum. Fenerbahçe formasıyla ilk gollerime bu maçta kavuştum. Destek olan herkese teşekkürler. Bizi desteklemeye devam edin.” diye konuştu.