FUTBOL

Fenerbahçe Petrol Ofisi 7-0 Ataşehir Belediye Spor

26 Kasım 2022 Cumartesi 16:29

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde Ataşehir Belediye Spor’u konuk etti. İlk dakikadan itibaren rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Takımımız, mücadeleden 7-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki 5. galibiyetine imza atan Fenerbahçemiz, puanını 15’ye yükseltti.

Fenerbahçe Petrol Ofisi’nin golcü oyuncusu Kennya Cordner, rakip karşısında bulduğu 3 golle yıldızlaştı.

Ekibimize galibiyeti getiren golleri; 9. dakikada Busem Şeker, 12. dakikada Marcano, 17, 27 ve 41. dakikalarda Kennya Cordner, 22 ve 25. dakikalarda Nazlıcan Parlak kaydetti.

Teknik Direktörümüz Özkan Beceren yönetimindeki takımımız maça; Ezgi Çağlar, Busem Şeker, Cansu G., Nina, Sevinç Çorlu, Nazlıcan Parlak, Fatma Kara Şahinbaş, Ecem Cumert, Marcano, Zenatha Coleman ve Kennya Cordner on biri ile başladı.

Rakibi karşısında ilk golü 9. dakikada Busem Şeker'le bulan Takımımız, bu golden üç dakika sonra Marcano ile farkı 2'ye çıkarttı. Baskılı oyunuyla rakibin direncini kıran Ekibimiz, 17. dakikada Kennya Cordner'la rakip fileleri havaladırdı ve durumu 3-0 yaptı. Bu bölümde sahne alan isimse Nazlıcan Parlak oldu ve onun bulduğu 2 golle Fenerbahçe Petrol Ofisi farkı 5'e çıkardı (5-0). 27. dakikada tekrar sahne alan Kennya Cordner, 41. dakikada kendisinin üçüncü, takımımızın ise yedinci golüne imza attı.

Fenerbahçemiz, Kadın Futbol Süper Ligi 7. hafta mücadelesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K’yı konuk edecek. 3 Aralık Cumartesi günü Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak.


Basın Fotoğrafları