FUTBOL

Sponsorumuz Petrol Ofisi’nin düzenlediği tanışma yemeğinde Kadın Futbol Takımımız bir araya geldi

03 Ekim 2022 Pazartesi 22:37

Geçtiğimiz yıl kuruluşunun ilk sezonunda ortaya koyduğu performansla yarı final oynama başarısı gösteren Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, 2022/2023 sezonu öncesi organize edilen yemekte bir araya geldi.
 
Kadın Futbol Takımımızın isim ve forma göğüs sponsoru Petrol Ofisi’nin ev sahipliğindeki tanışma yemeğinde Kadın Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ile takımımızın teknik heyeti ve oyuncuları yer aldı. Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu ile CMO’su Sinan Seha Türkseven de yemekte hazır bulundu.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda yenen yemekte yeni sezon öncesi moral depolayan futbolcularımız, keyifli dakikalar geçirdi. Yemeğin ardından takımımıza çeşitli hediyeler takdim edilirken, Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş, Petrol Ofisi CEO’su Mehmet Abbasoğlu’na futbolcularımızın imzaladığı antrenman tişörtü hediye etti.
 
Kadın Futbol Süper Ligi'nde ilk hafta maçları 15-16 Ekim tarihlerinde oynanacak. Grup kura ve fikstür çekimi 6 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları