FUTBOL AKADEMİ

U16 Takımımız Dolmabahçe Sarayı’nı ziyaret etti

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:44

Futbol Akademimizin 16 yaş altı takımı futbolcuları ve teknik ekibi, İstanbul’un en gözde tarihi mekanlarından biri olan Dolmabahçe Sarayı’na bir kültür turu gerçekleştirdi.

Futbol Akademimizde gerçekleşen eğitim faaliyetleri kapsamındaki kültür turlarının bir parçası olarak U16 Takımımız, 19. yüzyılda inşa edilen ve Osmanlı Devleti’nin son 6 padişahının yaşamlarını sürdürdüğü; Cumhuriyet döneminde ise Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aralıklarla çalışmalarını yürüttüğü ve hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı’nı ziyaret etti. Geziye U16 Takımı oyuncularımızla beraber Futbol Akademi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar, İdari Sorumlu Serdar Alkın, Mentör ve Okul Aile İlişkileri Sorumlusu Irmak Odabaş ile U16 Takım Sorumlumuz Taner Yapağıcı, atletik performans antrenörü Berk Uzunhasan, kaleci antrenörü Evren Yıldırım ve maç&performans analiz uzmanı Emirhan Kınlak katıldı.

Yapının tarihçesi, tarihi olaylar ve figürlere dair bilgilendirmelerin de yapıldığı gezi, keyifli ve öğretici anlara sahne oldu.

Basın Fotoğrafları