FUTBOL AKADEMİ

Minik futbolcularımız stadımızı gezdi ve Fenerbahçemizin şanlı tarihi hakkında bilgilendirildi

18 Kasım 2021 Perşembe 16:45

Kulübümüzün futbol altyapı organizasyonu Futbol Akademimizin 10 ve 11 yaş altı takımlarında forma giyen minik futbolcularımız ile teknik ekibi, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
 
Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu kapsamında soyunma odalarını ve saha içini gezen minik futbolcularımız Fenerbahçe’yle dolu bir gün geçirdi.
 
Fenerbahçemizin şanlı tarihi ve kupalarıyla donatılmış olan müzesini de görme imkanı bulan U10 ve U11 takımlarımızın minik üyeleri, Müze Müdürümüz Alp Bacıoğlu tarafından Fenerbahçe ve Türk spor tarihi hakkında önemli bilgiler edindi.
 
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun kupaları dahil tüm branşlarımızda kazanılmış her türlü şilt, madalya, berat, fotoğraf, belge, ödül gibi sayısız materyalle ilgili birçok soru soran, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün balmumumdan birebir heykelini, eski biletleri, eski formaları ve eski fotoğrafları da dikkatlice inceleyen öğrenciler; Kulübümüzün kuruluş gününü ve işgal döneminde Kurbağalıdere’den Kurtuluş Savaşı için silah kaçırma konularını aktaran canlandırmaları da ilgiyle takip ettiler.
 
Son olarak stadın atmosferini saha içinden yaşama fırsatı bulan minik futbolcularımız, geziyi toplu fotoğraf çekimiyle tamamladı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları