FUTBOL AKADEMİ

Yöneticilerimiz U19 Takımımızla yemekte bir araya geldi

09 Aralık 2019 Pazartesi 14:31

Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Fenerbahçe Futbol A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aram Markaroğlu, Kongre Üyemiz Sertaç Akın’ın ev sahipliğinde 19 Yaş Altı Futbol Takımımız ve teknik kadrosuyla yemekte bir araya geldi.
 
Bir restoranda gerçekleştirilen yemekte Futbol Altyapı Direktörü Serdar Dayat, Scout Birimi Sorumlusu Serhat Pekmezci, Fenerbahçe Futbol Akademisi Mentörü Kemal Aslan, U19 Takımımızın Teknik Sorumlusu Gökhan Bozkaya ve oyuncularımız katıldı.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda yenen yemeğin ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Futbol Akademisi'nden Sorumlu Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aram Markaroğlu, Kongre Üyemiz Sertaç Akın’a Fenerbahçe forması takdim etti.
 
Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Selahattin Baki ile Aram Markaroğlu, bu yemekleri geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, “Bunu geleneksel hale getirmeye çalışıyoruz. Her hafta camianın içinde olan bir Fenerbahçelinin sponsorluğunda böyle yemekler organize etmeye çalışıyoruz. Bu ikinci yemeğimiz. Sponsorumuz Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Sertaç Akın. Ona da çok teşekkür ediyoruz. Kadro yapısı ve bireysel yetenekler bakımından iyi bir kadroyuz. Kötü başladık ama ortada iyi bir kadro var. Çocuklara dokunmak, biraz kol kola girmek gerekiyor. Biraz Türk usulü sırtını sıvazlayıp saçını okşamak gerekiyor. Bunları yapmaya başlayınca çocuklar da güzel bir reaksiyon verdi. Onlar da kol kola girip omuz omuza mücadele etmeye başladılar. Zaten iyi de bir teknik direktörleri, iyi bir mentörleri var. Biz de Aram Bey’le beraber bu altyapı görevini resmi olarak aldıktan sonra biraz kolları sıvadık. Transfer vesaire yok. Eldeki aynı malzemeyle güzel yürüyüşümüz başlamış oldu. Şimdi çocukları daha yakından tanıma fırsatı buldum. Futbol haricinde dışarıda da bazen görüyorum. Saha dışındaki duruşları da hoşuma gidiyor. Güzel bir jenerasyonumuz var. Allah hepsine futbolcu şansı versin, sakatlıktan beladan uzak tutsun. Bu işi geleneksel hale getireceğiz.” dedi.
 
Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aram Markaroğlu ise, “Futbol altyapıya Selahattin Baki kardeşimle beraber atandıktan sonra ufak ufak dokunmaya çalışıyoruz. Tabii ki teknik kadromuz başından beri son derece özverili çalışmalar yapıyor. Biz yöneticilerin yapması gereken şeyleri, arkadaşlarımızın motivasyonunu arttırmayı, onlara daha keyifli günler yaşatmayı arzu ediyoruz. İnşallah bu yemekleri mümkün olduğu kadar çoğaltacağız. Daha sonra Selahattin kardeşimle beraber bugün parmağımızı değdirdiğimiz futbol altyapımıza elimizle değip daha iyi neticeler alacağız. Burada alınacak neticelerin bir fazlası da altyapıdan bir, iki, üç değil belki daha fazla arkadaşımızı A takımımıza çıkarmak.” diye konuştu.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları