FUTBOL AKADEMİ

Haftanın maç sonuçları

01 Aralık 2019 Pazar 16:52

Fenerbahçe 14, 15 ve 16 Yaş Altı Futbol Takımlarımız, Spor Toto Gelişim liglerindeki on birinci hafta maçlarını bugün gerçekleştirdi. 17 ve 19 Yaş Altı genç takımlarımız ise on üçüncü hafta maçlarını gerçekleştirdi. Fenerbahçe 17 Yaş Altı takımımız  deplasmanda Göztepe'yi 3-2'lik skorla geçerken, 19 Yaş Altı takımımız da İzmir ekibi karşısında sahadan 2-0 galip ayrıldı. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon 12 Yaş Altı Ligi’nde mücadele eden Sarı-Lacivert takımımız ise Beşiktaş ile oynadığı deplasman maçından mağlup ayrıldı.  

Göztepe 0-2 Fenerbahçe (U19 Elit Lig)
Spor Toto Gelişim Liginde bugün on üçüncü hafta müsabakasını gerçekleştiren 19 Yaş Altı genç takımımız Göztepe’yi sahasında 2-0 mağlup etti. Takımımıza galibiyeti getiren gollerin ikisini de 1’inci ve 9’uncu dakikada kaydeden Gülhan Üreyen oldu.

Göztepe 2-3 Fenerbahçe (U17 Elit Lig)
Fenerbahçe 17 Yaş Altı genç takımımız İzmir deplasmanında büyük bir mücadele sonucunda Göztepe ile oynadığı on üçüncü hafta müsabakasında sahadan 3-2 galip ayrıldı. Sarı-Lacivert takımımızın gollerini 64’üncü dakikada Kaan Öztürk, 81’inci dakikada Bora Çuha ve 90+2’inci dakikada Fatih Yiğit Şanlıtürk kaydetti.

Fenerbahçe 1-0 İstanbulspor (U16 Elit Lig)
Konuk ettiğimiz İstanbulspor takımını sahamızda 1-0 mağlup ettik. Sıkı bir mücadele ile geçen müsabakada Sarı-Lacivert takımımız 65’inci dakikada baskı yaratarak İstanbulspor takımı oyuncusu Furkan Öztürk’ün ters vuruşu ile kendi kalesine attığı gol sonucunda 1-0 öne geçerek sahadan galip ayrıldı.

İstanbulspor 2-4 Fenerbahçe (U15 Elit Lig)
Deplasmanda İstanbulspor ile oynadığımız maçta Sarı-Lacivert takımımız 4-2 sahadan galip ayrıldı. Takımımızın gollerini 29’uncu dakikada Osman Aslantaş, 55’inci dakikada Arda Güler (P), 69’uncu dakikada Mehmet Can Gülerer ve 70’inci dakikada tekrar sahneye çıkan Arda Güler kaydetti.

İstanbulspor 0-1 Fenerbahçe (U14 Elit Lig)
Günün bir diğer maçında Sarı-Lacivert takımımız İstanbulspor’a konuk oldu. İstanbulspor karşısında 1-0 galip olan takımımızın golünü 50’inci dakikada Ümitcan Okan kaydetti.

Beşiktaş 2-1 Fenerbahçe (ASKF U12 Ligi)
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon 12 Yaş Altı Ligi’nde 37’inci grupta mücadele eden Sarı-Lacivert takımımız Beşiktaş ile oynadığı deplasman maçından 2-1 mağlup ayrıldı. Müsabakanın her iki yarısında da baskın oynayan takımımız ilk yarı Beşiktaş’a şut çekme fırsatı dahi vermedi ikinci yarı ise kalesinde iki şanssız gol gördü. Sarı-Lacivert takımımızın golünü 8’inci dakikada Emir Aslan kaydetti.

U10 Fenerbahçe 5-3 İst. Başakşehir (Hazırlık Maçı)
İstanbul Başakşehir Spor ile hazırlık müsabakası gerçekleştiren Sarı-Lacivert takımımız kendi sahasından 5-3 galip ayrıldı. Takımımızın gollerini 9’uncu dakikada Yağız Akarsu, 10’uncu ve 14’üncü dakikalarda Galip Efe Aydın, 24’üncü dakikada Nazım Demir Akıncı ve 37’inci dakikada Poyraz Soğancıoğlu kaydetti.

U9 Fenerbahçe 5-4 Çayırova (Hazırlık Maçı)
Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Dereağzı Tesislerimizde gerçekleşen hazırlık müsabakasında Çayırovaspor karşısında takımımız 5-4 sahadan galip ayrıldı. Takımımızın gollerini; 10’uncu dakikada Fatih Doğan, 15’inci dakikada Alp Kutlar, 30’uncu dakikada Ayaz Özbuğutu ve 35’inci ve 40’ıncı dakikalarda Furkan Korkmaz kaydetti.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı
 

Basın Fotoğrafları