FENERİUM

Fenerium 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu taraftarlarımızın beğenisine sunuldu

17 Mart 2022 Perşembe 10:35

Fenerium 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu sezona damgasını vuracak yepyeni modellerle taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

1907, Kalkan ve Palamut simgelerinin ön plana çıkarıldığı erkek tribün koleksiyonunda farklı nakış ve baskı teknikleri göze çarpıyor. Sweatshirtlerde trende uygun olarak ön tarafta minimal, sırtta ise büyük baskılara yer verildi.

Kadın tribün koleksiyonu dahilindeki modellerde slim kalıpların yanı sıra oversize kalıplara yer verildi. Farklı yaka detayları, nakış ve baskı detaylarıyla oluşturulan kadın tribün grubunda varak ve simli baskılar dikkat çekiyor.

Kolej grubunda, farklı kolej fontları kullanılarak 1907 teması baskı ve nakış teknikleriyle ön plana çıkarıldı. Tek alt grubunda ise yüksek belli, lastikli ve dokuma patchli modeller sportif ve şık kombin alternatifleri sunuyor.

Trend temasında V yakalı ve Gold detaylı modellerin yanı sıra anne-kız temalı modeller de göze çarpıyor.

Spor hayatını Fenerbahçemizle bütünleşerek doya doya yaşamak isteyenler için özel olarak hazırlanan aktif temalı ürünler; neon detaylarıyla taraftarlarımıza  günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilecek sportif ve şık kombin alternatifleri sunuyor. Aktif grubu dahilindeki kadın tişörtlerinin yanı sıra bu yaz koleksiyona eklenen bisikletçi taytı, kadın taraftarlarımıza spor yaparken şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor olacak.

Club temalı koleksiyonumuzda jakarlı ve ınjekt kumaş kaliteleri, chambray kumaş kaliteleriyle harmanlanmış, palamut nakış ve jakron markalamalarla özelleştirilmiş modeller dikkat çekiyor. Pike kumaştan slim fit gömlekler de yeni eklenen modeller arasındaki yerini alıyor.

Geçmiş senelerin Kalamış’ına doğru anılar yolculuğuna çıkartan Yachting teması dahilindeki tişörtler ve gabardin şortlar, 2022 yazına damgasını vuracak gibi görünüyor.

Fenerium 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, çocuklar için de daha eğlenceli, daha renkli ve daha dikkat çekici tasarımlarla dolu. Özellikle aile temalı modellerle çocuklar anne-babalarıyla aynı modelleri giyip doyasıya Fenerbahçeliliklerini yaşayacaklar.

Bu yaza damgasını vuracak 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu dahilindeki pek çok farklı ürün grubunda değişik temalar altında yepyeni modellerimizi incelemek için www.fenerium.com satış sitesi ve Fenerium mağazalarına davetlisiniz.

Basın Fotoğrafları