DERNEKLERİMİZ

Edirne Derneğimizden Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde forma etkinliği

22 Temmuz 2021 Perşembe 22:04

Edirne Fenerbahçeliler Derneğimiz, Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde yapmayı planladığı etkinliği artış gösteren covid-19 vakaları sebebiyle iptal etmek zorunda kalırken, bu anlamlı günde Edirne’deki Fenerium mağazasını ziyaret etti. Burada yeni sezon formalarından satın alan Edirne Fenerbahçeliler Derneği yetkilileri,  tüm taraftarlarımızı da yeni sezon formalarımızdan alarak, kulübümüze destek olmaya davet etti.
 
Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Edirne Fenerbahçeliler Derneği ve Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Dernek Başkanı Nedim Mercan, “Bu özel günümüzde yapmayı planladığımız etkinliğimizi pandeminin bugünlerdeki artışından dolayı iptal etme kararı aldık. Sağlığımızın en ön planda olduğu zorlu günlerde herkesi covid-19 aşısı olmaya davet ediyorum. Tedbirler ve aşı ile covid-19’u aşıp yeni sezonu statlarda hep birlikte gönül rahatlığı ile yaşayalım. Bu vesile ile tüm halkımızın Kurban Bayramını da kutlarım.
Hayatını sarı lacivert aşkla, Fenerbahçe sevgisini dünyanın dört bir yanında yaşayan, birlik olmanın ve bir arada olmanın en güzel örneğini dünden bugüne gösteren her fırsatta “İYİ Kİ FENERBAHÇE” diyen bir taraftar topluluğuyuz. Bugün bir kez daha gurur, umut ve sonsuz aidiyetle İYİ Kİ FENERBAHÇE, İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİZ!”
 
 

Basın Fotoğrafları