FENERİUM

Fenerium’dan bir ilk: Türkiye Kalite Derneği’ne üye oldu

16 Kasım 2021 Salı 19:14

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini taraftarlarımızla buluşturan Fenerium, Türkiye Kalite Derneği'ne (KalDer) üye oldu.
 
Üyeliğe ilişkin imzalar, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantı odasında atıldı. İmza töreninde Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Fenerium’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Esin Güral Argat, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Bekir İrdem, Özgür Özaktaç ile Türkiye Kalite Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Fenerium yetkilileri yer aldı.
 
Atılan bu imza ile birlikte Avrupa’da ve Türkiye’de ilk kez bir spor kulübü iştiraki Türkiye Kalite Derneği’ne üye oldu. Bu kapsamda Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi de Yönetim Kurulu Üyemiz Esin Güral Argat ile KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar tarafında imzalandı.
 
Konuya ilişkin görüşlerini Fenerbahçe TV ile paylaşan Fenerium’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Esin Güral Argat, “Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da ilk kez bir spor kulübü iştiraki olan şirket, Ulusal Kalite Derneği'ne (KalDer) üye oldu ve EFQM modelini benimsedi. Bu anlamda büyük mutluluk duyuyoruz. EFQM modelini benimsemek aslında şu demek; kalite anlayışını kurum içerisinde yaygınlaştırmak, süreçlerle yönetişime geçmek, şeffaflık ve hesaplanabilirlik gibi aslında toplumsal kalkınmada ihtiyacımız olan alanlarda bizim Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş olarak da, yol kat etmemiz demektir.  Bunun için büyük mutluluk duyuyoruz ve sadece bizim değil paydaşlarımızın da bundan büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz ve bunu görüyoruz da. Sistem yapısı olmak ve de metodik bir iş yapış tarzına bürünmek asıl amacımız. Dolayısıyla sürdürülebilir başarıları sağlamak ve o hedefte yürümek aslolan. Onun için ben ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız bu anlamda çok heyecanlı. KalDer’i misafir ettik. Onlar da bu anlamda bir Spor Kulübü’nün Kalite Derneği’ne üye olmasından çok büyük heyecan duyuyorlar. İnanıyorum ki hem bize hem de paydaşlarımıza büyük fayda sağlayacak bir adım oldu.” dedi.
 
İmza töreni, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları