FENERCELL

Fenercell marka bilinirliği Instagram Story anketi yapıldı

07 Aralık 2018 Cuma 17:58

Fenerbahçemizin resmi GSM hattı Fenercell, dijital dünyada marka bilinirliğini arttırmak ve Fenerbahçe taraftarının beklentilerine daha iyi yanıt verebilmek adına popüler sosyal ağ uygulaması olan Instagram’da taraftarlarıyla Story üzerinden bir anket yaptı.
 
Tüm Fenerbahçe taraftarına açık bir şekilde yapılan ankette Fenercell markasının tarifeleri, mağazaları ve sosyal medya kampanyalarının bilinirliği ölçüldü. Bu soruların sonunda ise Fenercell’li olmak isteyen Fenerbahçelilerin iletişim bilgileri kendi istekleri doğrultusunda alındı. Marka bilinirliği odaklı yapılan bu anket ile birlikte, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi GSM hattı Fenercell, taraftarlarından aldığı geri dönüşleri daha etkili bir iletişim yürütmek kapsamıyla değerlendirmeye aldı.
 
Anketin sonuçlanmasıyla birlikte yapılan ilk değerlendirme de Fenerbahçe’ye gönül vermiş birçok taraftarımızın hem Fenerbahçe’ye destek olmak hem de “Fenerbahçeli Fenercell ile konuşur” sloganından hareketle Fenercell’li olmak için harekete geçtiği gözlemlenmiştir. 
 
Anketimize ilgi gösteren tüm taraftarımıza teşekkür ederiz.
 
FENERCELL