SPOR OKULLARI

Başkanımız Ali Y. Koç, Fenerbahçe Spor Okulları öğrencileriyle bir araya geldi

06 Ağustos 2021 Cuma 17:14

Fenerbahçe Spor Okulu Summer School ikinci dönem öğrencileri stadımızı ziyaret etti.
 
Tribünleri, sahayı, yedek kulübelerini gezen öğrenciler, soyunma odasında Başkanımız Ali Y. Koç ile de bir araya geldi.
 
Başkanımız ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren çocuklar merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladı.
 
Başkanımız Ali Y. Koç ile Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörü Banu Dizdar ziyareti Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.
 
Başkanımız Ali Y. Koç, “Spor Okullarımıza çok büyük ilgi ve rağbet var hem taraftarlarımızdan hem Kongre Üyelerimizden hem de kulübümüzün emektarları çalışanlarımızın çocukları geliyor. İnşallah okullarımız büyüyerek devam eder. Ben de bize güvenerek çocuklarını emanet eden tüm velilere teşekkür ediyorum, Gözleri arkada kalmasın.” dedi.
 
Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörü Banu Dizdar ise, “Çok keyifli bir buluşma oldu. Çocuklarımız bugünü iple çekiyorlardı. Summer School organizasyonumuzun ikinci dönemindeyiz. Çocuklarımızla beraber güzel aktiviteler yapıyoruz ve Summer School bu sene ilk defa yaptığımız bir organizasyon. Çocuklarımız bütün branşları deneyimleme fırsatı buluyorlar. 7 branşta eğitim alıyorlar; futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, atletizm, sabahları bir yüzme seansımız var, kürek ve jimnastik. Bu branşları deneyimledikten sonra ilgi duydukları branşlarda arzu ederlerse kış okulunda bizimle beraber devam edebiliyorlar.
 
3 Eylül’e kadar eğitimlerimiz, antrenmanlarımız devam ediyor. Spor Okulları kayıt merkezimize gelip istedikleri zaman kayıt yaptırabilirler. Aynı zamanda Summer School’un içinde boş zamanları değerlendirmek için çok güzel aktivitelerimiz de oluyor. Sanat atölyemiz var, havuz saatimiz var. Burada da keyifli vakit geçirip eğleniyorlar.” diye konuştu.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları