SPOR OKULLARI

Yöneticimiz Ömer Okan, Fenerbahçe Spor Okulları Summer School öğrencileriyle bir araya geldi

13 Temmuz 2021 Salı 12:08

Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Okan, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde eğitimlerine devam eden Fenerbahçe Spor Okulları Summer School öğrencilerini ziyaret etti.

Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörü Banu Dizdar ve Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörü Yardımcısı Göksu Arı da bu ziyarette Yöneticimiz Ömer Okan’a eşlik etti.

Futbol, basketbol, voleybol, atletizm, masa tenisi, cimnastik ve kürekten (temel eğitim) oluşan branş eğitimlerine katılan öğrencilerimizle bir araya gelen Yöneticimiz Ömer Okan, ardından Tesislerimizi de gezdi.

Ömer Okan son olarak Fenerbahçe Spor Okulları Summer School öğrencileri ile fotoğraf çekildi.

Ziyaretin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Okan, “Dereağzı Tesislerimizde devam etmekte olan Yaz Spor Okullarımızı bugün ziyaret ettik, öğrencilerimizle beraber olduk. Hepsi de gördüğünüz gibi neşeli ve mutlu. Yaz Okullarımız 7 branşta devam etmekte. İsteyen bütün öğrencilerimiz, istediği branşlarda aktivitelerini yapabilmekte. Spor aktiviteleri dışında diğer sosyal aktivitelerimiz de devam ediyor. İstanbul’da olan bütün kongre üyelerimiz, velilerimiz isterlerse çocuklarımızı, gençlerimizi buraya yönlendirebilirler. 08.00-16.00 arası çocuklarımız burada vakit geçirebilirler.” dedi.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları