KOLEJ

Fenerbahçe Koleji’nde karne heyecanı

17 Ocak 2020 Cuma 12:45

Fenerbahçe Koleji’nde 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. dönem karne töreni, yöneticilerimizin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen törende; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Turhan Şahin, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Sertaç Komsuoğlu ile Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahamet Bülbül’ün yanı sıra; Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Tören,  saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat, başarılı bir yarıyıl dönemini geride bıraktıklarını belirterek tüm öğrencilere iyi tatiller diledi. Konuşmalarının ardından lise öğrencilerinden oluşan orkestranın sunduğu resitalle öğrenciler ve veliler eğlenceli anlar yaşadı. Dans gösterilerinin ardından öğrencilerin dönem içerisindeki çalışmalarının yansıtıldığı bir video da izlendi.

Yüzüncü Yıl Marşının da okunduğu organizasyonda ilk kez karne sevinci yaşayan birinci sınıf öğrencilerimize karneleri, Yöneticilerimiz ile Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat ve öğretmenlerimiz tarafından sahnede verildi. Karnelerin dağıtılmasının ardından törenin sonunda toplu fotoğraf da çektirildi.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları