KOLEJ

Fenerbahçe Koleji "Kariyer Planlama ve Meslek Tanıtım Günü" etkinliğine ev sahipliği yaptı

28 Aralık 2018 Cuma 16:10

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Fenerbahçe Koleji Kariyer Planlama ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Esra Nazlı Ercan’ın konuşmacı olarak katıldığı ve 8. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencileri kapsayan etkinlikte öğrenciler meslek tanıtım sunumlarına katıldı.

Nihan Uçak Etkinlik ve Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Yönetim Kurulu Üyemiz Esra Nazlı Ercan’ın söyleşisine katıldı. Esra Nazlı Ercan, ilk bölümde Başkanımız Ali Koç’un, YOUNG Guru Academy (YGA) tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen ve 2 binin üzerinde lise ve üniversite öğrencisinin katıldığı YGA Zirvesi’nde yaptığı konuşmadan bir bölümü öğrencilerle paylaşırken; ikinci bölümdeyse öğrencilerimize kariyer planlaması konusunda bilgiler verdi.

Etkinliğin sonunda Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan tarafından Yönetim Kurulu Üyemiz Esra Nazlı Ercan'a teşekkür plaketi verdi.

Fenerbahçe Koleji Kariyer Planlama ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği, 14-15 Ocak 2019 tarihlerinde “Hayalimdeki Meslekte Bir Gün” projesiyle devam edecek.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları