DERNEKLERİMİZ

Fenerbahçe Dostluk Kütüphanesi Projesi’nin üçüncüsü Adana’da hayata geçirildi

02 Şubat 2023 Perşembe 17:30

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği'nin (FBİDER), Sevgi Polenleri Çocuk ve Gençlik Platformu ile iş birliği yaparak hayata geçirdiği "Fenerbahçe Dostluk Kütüphanesi Projesi", Adana Fenerbahçeliler Derneğimizin de katkısıyla Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Pediatri servisine yapılan kitaplık bağışı ile devam etti.  Hastaneye aynı zamanda çocuklarımızın keyifli vakit geçirmeleri için eğlence ve etkinlik alanı da kuruldu.
 
Bugün yapılan açılış törenine; Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sertaç Komsuoğlu ve Ruşen Çetin,  KKTC FBİDER Başkanı Duygu Komsuoğlu, Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı N. Korhan Kadıoğlu, Sevgi Polenleri Çocuk ve Gençlik Platformu Başkanı Levent Şaş,  Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nejat Narlı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof Dr. Mesut Demir, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Onkoloji Öğretim BD Başkanı Prof. Dr. İbrahim Bayram, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Hematoloji BD Başkanı Prof. Dr. İlgen Şaşmaz  ile  Fenerbahçe Spor Kulübü Dernekler İletişim Yöneticisi Asil Ramazan Erkan katıldı.

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği'nin öncülüğünde hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesiyle, tamamen çocuklar tarafından yapılan kütüphaneler, bu sezon Fenerbahçemizin ligde oynayacağı her deplasman maçından önce o ildeki bir hastanenin onkoloji veya pediatri kliniklerine kuruluyor. Projenin ilk uygulaması Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk İmmünoloji Servisi'nde, ikincisi ise Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çocuk Onkolojisi Servisi'nde gerçekleştirilmişti.

Basın Fotoğrafları