DERNEKLERİMİZ

Sarı Lacivert Derneğimiz kuruluşunun 25. yılını kutladı

21 Eylül 2022 Çarşamba 23:12

Sarı Lacivert Derneğimiz, kuruluşunun 25. yılını İstanbul Boğazı’nda düzenlediği tekne turuyla kutladı.
 
Geceye Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay ile dernek üyeleri ve davetliler katıldı.
 
Yöneticilerimiz Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay birer konuşma yaptı.
 
Yöneticimiz Sertaç Komsuoğlu: Bu sene yine Sarı Lacivert Derneği olarak Fenerbahçemiz için katma değer yaratmaya devam edeceğiz
 
Yöneticimiz ve Sarı Lacivert Derneği Başkanı Sertaç Komsuoğlu, “Bugün Sarı Lacivert Derneğinin 25. yıl kutlamaları kapsamında buluştuk. Sarı Lacivert Derneği için çok güzel bir yıl oldu, çok çalıştık. Üyelerimiz Sarı Lacivert Derneği’nin üyesi olmanın bilinciyle hareket ediyor, derneklerine sahip çıkıyor. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu sene yine Sarı Lacivert Derneği olarak Fenerbahçemiz için katma değer yaratmaya devam edeceğiz. Fenerbahçemizi yarıştığı her alanda destekleyeceğiz. Bunun için dernek yönetim kurulu başta olmak üzere tüm üyelerimiz ellerinden geldiğince büyük destekler veriyorlar. Fenerbahçe olarak iddialı bir sezon yaşıyoruz ama havaya girmeyelim, çok çalışalım. Sezon sonunda kutlayacak zamanımız olacak. Bir detayın özellikle altını çizmek istiyorum. Fenerbahçe Koleji Erkek Basketbol Takımımıza geçen sene Sarı Lacivert Derneği olarak TB2L’de büyük destek verdik. Maçlarını kaçırmadık, ekip olarak her maçına gittik ve şampiyon olduk. O ligin en genç takımının şampiyon olması sürpriz oldu. Bu sene Fenerbahçe Koleji Erkek Basketbol Takımı, TBL’de. Ve Fenerbahçe Koleji DS Energy Takımının ana sponsoru derneğimiz üyesi DS Energy. Diğer sponsorları; Petronet derneğimiz üyesi, Solar Çatı derneğimiz üyesi ve son sponsor da Sarı Lacivert Derneği. Sarı Lacivert Derneği sadece kendisi değil, üyeleriyle de Fenerbahçe Koleji DS Energy takımına sahip çıktı. İnşallah bu sene de başarılı olurlar. Biz bununla kalmayacağız. Fenerbahçe’nin yarıştığı her branşta Fenerbahçemize katma değer yaratmaya, destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Yöneticimiz İlker Dinçay: Bize görev verildiğinde elimizden ne gelirse destek olmaya, çalışıyoruz
 
Yöneticimiz İlker Dinçay ise, “Bize görev verildiğinde elimizden ne gelirse destek olmaya, çocuklara sahip çıkmaya çalışıyoruz. Hakikaten kendi çocuklarımız gibi bakmaya çalışıyoruz, şubeleri de aynı şekilde kendi çocuğumuz gibi büyütmeye çalışıyoruz. Bunlar Fenerbahçe sevgisinden. Amatör Şubelerimize desteğinizi bekliyoruz.” diye konuştu.
 
Gece, çekilişle devam etti. Ardından canlı müzik eşliğinde eğlenceli anların yaşandığı organizasyon Fenerbahçe marşları ile sona erdi.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları