DERNEKLERİMİZ

Derneklerimiz 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü coşkuyla kutladı

21 Temmuz 2022 Perşembe 17:16

Aydın, Adana, KKTC ve Fethiye Derneklerimiz, organize ettikleri etkinliklerle 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü coşkuyla kutladı.
 
KKTC Fenerbahçeliler Derneğimiz
 
19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü, KKTC Fenerbahçeliler Derneğimiz tarafından görkemli bir balo ile kutlandı. Dernek yönetimi tarafından düzenlenen baloya; Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın oyuncularından Şehmus Hazer, Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın oyuncularından İbrahim Yavuz, KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Duygu Komsuoğlu ile dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
2021-2022 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın şampiyonluk kupasının da sergilendiği bu anlamlı gecede dernek yönetimi tarafından düzenlenen açık artırmayla, Başkanımız Ali Y. Koç’un imzası bulunan forma, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanmak üzere Ali Başman tarafından satın alındı. Ayrıca Başkanımız Ali Y. Koç ve Futbol A Takımımızın oyuncularından Arda Güler tarafından imzalanan forma Mehmet Saydam, Futbol A Takımımızın oyuncularından Bright Osayi-Samuel tarafından imzalanan forma ise Ahmet Aktunç tarafından satın alındı.
 
Fenerbahçe marşları eşliğinde atkı ve bayrak şovlarıyla devam eden gecenin sonunda havai fişek gösterisi yapılırken, pasta kesimiyle anlamlı gece son buldu.
 
Aydın Fenerbahçeliler Derneğimiz
 
Aydın Derneğimiz, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü büyük bir coşkuyla kutladı. Gece boyunca Fenerbahçe marşlarıyla coşan taraftarlarımız, gönüllerince eğlendi.
 
Gecede taraftarlara seslenen Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, Aydın Fenerbahçeliler Derneği olarak kulüple taraftarlarımız arasında bir köprü görevi sürdürdüklerini söyledi. Fenerbahçe’nin sadece bir futbol takımı olmadığının, bir spor kulübü olduğunun altını çizen Dincil, “19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde hep bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyada Türk olmak neyse Türkiye’de Fenerbahçeli olmak odur. Gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan, destek veren ve katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan tüm Fenerbahçelilere gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.  Başkan Dincil’in konuşmasının ardından derneğe katkı sağlayan üyelere teşekkür plaketi de verildi.
 
Adana Fenerbahçeliler Derneğimiz
 
19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü Adana’da da coşkuyla kutlandı. Adana Derneğimizin organize ettiği gecede dernek üyeleri akşam yemeğinde bir araya gelerek Fenerbahçe marşları eşliğinde Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü doyasıya kutladı.

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği
 
Dünya Fenerbahçeliler Günü, Fethiye Derneğimizin üyeleri ve taraftarlarımızın katılımı ile coşku içerisinde kutlandı. Kulübümüz eski Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Zeynep Becan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve çok sayıda davetlinin katıldığı yemekli gece Fenerbahçe marşları eşliğinde geç saate kadar sürdü.
 

Basın Fotoğrafları