DERNEKLERİMİZ

KKTC Derneğimiz, 1. KKTC Fenerbahçeliler Derneği Artistik Cimnastik Minik Erkekler Şampiyonası’na sponsor oldu

30 Mayıs 2022 Pazartesi 10:29

KKTC Cimnastik Federasyonu'nun ev sahipliğinde düzenlenen 1. KKTC Fenerbahçeliler Derneği Artistik Cimnastik Minik Erkekler Şampiyonası, KKTC Fenerbahçeliler Derneğimizin sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu "Her zaman yanımızda olan KKTC Fenerbahçeliler Derneğimiz bugünkü şampiyonanın gerçekleşmesini de sağlayarak çocuklarımızın gelişimine müthiş bir katkı sağlamışlardır. Ülke olarak zor bir süreçten geçerken kurum ve kuruluşlar olarak birbirimize omuz verip, çocuklarımızı sporun içinde tutarak, sağlıklı nesiller yetiştirirken özelde cimnastik genelde ülke sporuna başarılı sporcular kazandıracağız. Bu güzelliğin oluşmasında çocuklarımızın yanında olan başta KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ve tüm yönetim kurulu üyelerine cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ise konuşmasında “Öncelikli yarışmada yer alan tüm çocuklarımızı canıgönülden kutluyorum. Türkiye'de tüm branşlarda olimpiyatlarda aldıkları başarılar ile göğsümüzü kabartan sporcular yetiştiren Fenerbahçe'nin, Kıbrıs'taki temsilcileri olarak bu güzel organizasyonun oluşumuna destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın gelişimine ufak bir katkı sağlamamıza vesile olan başta KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve tüm yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederiz.” dedi.

2 etap sonunda ilk 5 sporcu arasına ismini yazdıran ve Türkiye'de düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Minik Erkekler müsabakalarına gitmeye hak kazanan sporcuların isimleri şu şekilde:

1. Musta Albayrak. 107.25
2. Ahmet Albayrak 107.05
3. Berk Mevlüt. 106.70
4. Muhammet Yusuf Taşköprü. 102.15
5. Celal Yağız Sapsızoğlu. 90.85
6. Enes Bulut. 87.20
7. Eren Güler. 80.80
8. Aren Çaltikuşu. 77.55

Basın Fotoğrafları