DERNEKLERİMİZ

Başkanımız Ali Y. Koç ile Yöneticilerimiz, Adana’da gerçekleştirilen dernekler toplantısına katıldı

29 Kasım 2022 Salı 19:30

Başkanımız Ali Y. Koç ile Yöneticilerimiz, Adana Fenerbahçeliler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 20 adet yurt içi derneğimizin yönetici ve temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Başkanımız Ali Y. Koç’un yanı sıra Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Ruşen Çetin, Selma Altay Rodopman, Can Gebetaş, kulübümüz Şube ve Dernekler Birimi Yöneticisi Asil Ramazan Erkan ile Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve kulübümüz Şube ve Dernekler Birimi Yönetim Danışmanı Doç. Dr. Erdal Şen, kulübümüzün en önemli paydaşlarından olan derneklerimizin geniş katılımlı toplantısında dernek başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği, Malatya Fenerbahçeliler Derneği, Erzincan Fenerbahçeliler Derneği, Bitlis Fenerbahçeliler Derneği, Kahramanmaraş Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, Hatay Fenerbahçeliler Derneği, Kayseri Fenerbahçeliler Derneği, Akdeniz Fenerbahçeliler Derneği, Yalvaç Fenerbahçeliler Derneği, Edirne Fenerbahçeliler Derneği, Babaeski Fenerbahçeliler Derneği, Malkara Fenerbahçeliler Derneği, Bursa Fenerbahçeliler Derneği, Ankara Fenerbahçeliler Derneği, Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, Adana Fenerbahçeliler Derneği, Orhangazi Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği ve Mersin Fenerbahçeliler Derneklerimizin başkan ve yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda Dernekler Yönergesi, Akreditasyon Uygulaması, Dernekler Konseyi Projesi gibi birçok önemli konu ele alınırken, derneklerimizin güncel projeleri ve gelecek planları hakkında görüşler belirtildi.

Yeni ve devam etmekte olan tüm çalışma ve projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunulan toplantı, paylaşılan dilek ve temenniler ile sona erdi.

Basın Fotoğrafları