DERNEKLERİMİZ

Biga Derneğimizden anlamlı yardım

12 Ekim 2021 Salı 14:15

Çanakkale Barosu’nun SMA hastası Ahmet Alp için geçtiğimiz ay içerisinde sosyal medya üzerinden düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına Biga Fenerbahçeliler Derneği adına katılan dernek başkanı Arda Bozkurt, dernek adına yardımda bulunmuş ve yapılan açık arttırmada futbolcularımızın imzaladığı formayı kazanmıştı.
 
8 Ekim Cuma günü Çanakkale Baro Başkanı Soner Aydın, Başkan Yardımcısı Şebnem Çıtak, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Mutlu ve Ayşe Şişek, Baro Biga sorumluları Ergün Tulnay ve Fatih Engin Biga Fenerbahçeliler Derneğimize formayı takdim etti.
 
Takdim töreninde Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Tevfik Başarır, Zafer İşçi, Hasan Buruk, Erhan Baş, Barış Çetin, Cihan Ertaş, Deniz Alatay ve Kadir Atay da hazır bulundu.
 
Çanakkale Baro Başkanı Soner Aydın kendilerini dernek lokalinde ağırlayan ve Ahmet Alp için olağanüstü gayret sarf eden Biga Fenerbahçeliler Derneği yönetim kuruluna teşekkür ederken Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt da Çanakkale Baro Başkanı ve yönetimine gösterdikleri hassasiyet için teşekkür etti.
 
Ayrıca Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt, Ahmet Alp için 13 Ekim Çarşamba günü Belediye önünde keşkek dağıtacaklarını belirterek herkesi standa davet etti.

Basın Fotoğrafları