DERNEKLERİMİZ

Derneklerimizin 19.07 etkinlikleri

19 Temmuz 2020 Pazar 15:49

Yurdun ve Dünya’nın dört bir yanına yayılan Fenerbahçe taraftar dernekleri, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. 

Çanakkale Fenerbahçeliler Derneğimiz, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde bir araya geldi. Bu özel günde Fenerbahçe formalarını giyerek Çanakkale Meydanı’nda toplanan dernek üyelerimiz, günün anısına Atamızın heykeline çelenk bıraktı.

KKTC Fenerbahçeliler Derneğimizin düzenlediği etkinliğe katılan Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sertaç Komsuoğlu,  tüm taraftarlarımızın Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı. KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar da yapmış olduğu konuşmada başarıları ile dolu bir sezon olmasını diledi. Ayrıca gecede KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni kiralanan ve yaklaşık 1000 metrekarelik bir alandan oluşan yeni dernek binasının tasarım projesi de yapılan slayt gösterisi ile geceye katılan taraftarlarımıza tanıtıldı.

Denizli Fenerbahçeliler Derneğimiz, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü düzenlediği geceyle kutladı. Organizasyonda pasta da kesildi.   

Washington DC Fenerbahçeliler Derneğimizin üyeleri,  Washington DC Sheridan Circle'daki Atatürk anıtına çelenk bırakıp, herkesin Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı.

Eyüpsultan Fenerbahçeliler Derneğimiz,  19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kapsamında Eyüp ilçesinin önemli noktalarına “Dünya Fenerbahçeliler Günü Kutlu Olsun” pankartı astı.    

Sakarya Fenerbahçeliler Derneğimiz, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Kızılay’ın kan stoklarının azalmasını açıklamasından sonra kan bağışı kampanyasına destek oldu.

Hamburg Fenerbahçeliler Derneğimiz, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü düzenlediği etkinlikle kutladı. Çok sayıda kişinin katılımıyla düzenlenen organizasyonda pastayı Dernek Başkanı Mustafa Çömlek ile Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Kurucu başkanı Musa Özer kesti. Hamburg Fenerbahçeliler derneği tarafından Türkiye'den getirilen 2010-2011  şampiyonluk kupasının minyatürü yoğun bir ilgi gördü. Derneğin kadın kolunun yürüttüğü başarılı çalışmalar sonucu, kadın üyelerin dernek faaliyetlerine aktif katılımları bu kutlama etkinliğinde de gözlerden kaçmadı. Açık alanda yapılan kutlamada, üyelere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Basın Fotoğrafları