DERNEKLERİMİZ

"Bir El Bin Çocuk" Projesi ile çocukların yüzü bir kez daha güldü

02 Haziran 2020 Salı 11:22

Fenerbahçe USA Derneğimiz ile Bridge to Türkiye Found Vakfı'nın organize ettiği "Bir El Bin Çocuk" Projesi ile yüzlerce çocuğumuz bir kez daha sevindi.

2014 yılında Amerika'da başlatılan kampanya çerçevesinde fonda kalan paralar ile alınan hediyeler, pandemi sürecinde çocukların yüzünü güldürdü.  

Bursa Büyükbalıklı, Karacaoba ile İrfaniye köylerinde 150, Diyarbakır'da 100 çocuğa, kırtasiye malzemeleri, su matarası, kitap ve oyuncaklardan oluşan hediye çantaları teslim edildi. Salgın nedeniyle okula gidemeyen öğrencilere, hediye çantaları bir bir teslim edildi. 

2014 yılında yapılan "Bir El  Bin Çocuk" Kampanyası,  New York'ta gönüllülerden büyük destek görmüş,  bu sayede Şanlıurfa ve Diyarbakır'da  kütüphane, müzik odası ve laboratuvar yapılmıştı. Ayrıca bin çocuğa Fenerium ürünleri de dahil olmak üzere çeşitli kıyafetler verilmişti. Ayrıca kampanya çerçevesinde 2017 yılında  Van, Bitlis, Trabzon ve Siirt'de bazı okullara  kışlık ayakkabı ve kıyafet yardım da ulaştırılmıştı. 

Kampanyadan kalan fon ile çocuklarımızın güldüğünü görmenin mutluluğu ile yardım eden tüm gönüllülerimize bir kez daha teşekkür ederiz. 
 

Basın Fotoğrafları