DERNEKLERİMİZ

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı

13 Mart 2020 Cuma 13:57

12.10.1995 tarihinde kurulan Fethiye Fenerbahçeliler Derneği 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçime tek liste ile katılan Cihan Ünal, oy birliği ile Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığ'ına üçüncü kez seçilerek güven tazeledi. Genel Kurul üyelerinin oy birliği ile Divan Başkanlığına İbrahim Ruşen Etili, Başkan Yardımcılığına Durmuş Yaşar Arıcı ve Katip Üyeliğe Muharrem Kebiz seçildi.

Dernek Başkanı Cihan Ünal'ın programı okumasıyla başlayan kongreye oy kullanma yetkisi olan 101 üyeden 52 üye katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Fethiye  Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, "Fethiye Fenerbahçeliler Derneğimizin olağan genel kuruluna hoş geldiniz. Fethiye Fenerbahçeliler Derneği olarak eski günlerdeki gibi şampiyonluğa susayan üyelerimizin destekleriyle beraber yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Geçen dönemde yapılan etkinlikleri anlatan Ünal, "Fenerbahçe SK Kürek Takımını kamp yaptığı Köyceğiz ‘de ziyaret ettik. İstanbul’da Kulübümüzün ev sahipliğinde birincisi 2018 ve ikincisi 2019 yılında yapılan Fenerbahçe SK Dernekler toplantılarına katılarak Derneğimizi temsil ettik. Sosyal projelerimiz kapsamında İstanbul’u ve Stadımızı hiç görmemiş olan gençlerimizden 13 kişiyi Kasımpaşa maçında, 11 kişiyi Başakşehir maçında, 21 kişiyi Denizlispor maçında stadımızda takımımızı desteklemek üzere İstanbul’a gönderdik. Her yıl olduğu gibi 2018 ve 2019 yıllarında Ramazan ayında 25'er aileye Gıda Paketi yardımında bulunduk. Üyelerimizden 5 adet kongre ve 2 temsilci üye yaptık. FENER OL kampanya kapsamında üyelerimizce gönderdiğimiz yüzlerce SMS hariç 100 adet Efsane Forma alarak 30.000.- TL Kulübümüze katkıda bulunduk. Fidan dikme kampanyasına katıldık. Elazığ – Malatya depremi için Fethiye Belediyesi ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın ayrı ayrı düzenlediği kampanya kanalıyla deprem mağduru vatandaşlarımıza katkı yardımında bulunduk." diye konuştu. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu faaliyet raporunu Başkan Cihan Ünal okudu. Gelir Gider hesaplarını ve gündem gereği tahmini bütçeyi Yönetim kurulu üyesi ve Derneğimiz Genel Sekreteri Ömür Kargın, Denetim Kurulu Raporunu Denetim Kurulu Başkanı Recep Çam okudu. Faaliyet ve Denetim raporları ayrı ayrı genel kurul üyeleri tarafından oy birliği ile ibra edildi.

Ardından Fethiye Fenerbahçeliler Derneği yeni dönem Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste ile seçime giren Cihan Ünal ve yönetim kurulu üyeleri kongreye katılan tüm üyelerin oyunu alarak Fethiye Fenerbahçeliler Derneğinde 3. kez seçildi. 

Başkan: Cihan Ünal
Başkan Vekili: Aytekin Topuz,
Başkan Vekili: Levent Soyal,
Yönetim Kurulu: Ömür Kargın, Soner Arıcan, Tezcan Göktepe, Erkan Koyuncu,  Oğuz Vesekçi, Ballı Kınacı, Ahmet Birol Yılmaz ve Yasin Morkaya, 
Denetim Kurulu: Mustafa Birhan Koyuncu, Recep Çam ve Mutlu Öztürk

Basın Fotoğrafları