DERNEKLERİMİZ

Karacabey Fenerbahçeliler Derneğimizden kahvaltı organizasyonu

23 Şubat 2020 Pazar 10:31

Karacabey Fenerbahçeliler Derneği, TFF 3. Lig’de mücadele eden Karacabey Belediyespor’u, kahvaltı organizasyonunda ağırladı.

Karacabey Belesiyespor’un, Gölcükspor ile oynayacağı maç öncesinde futbolcular ile teknik ve idari kadroyu bir araya getiren Karacabey Fenerbahçeliler Derneğimiz, Karacabeyli Fenerbahçeliler olarak her zaman Karacabey Belediyespor’un yanında olduklarının mesajını verdi.

Karacabey Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakan Vapur’un ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Derneğin Asbaşkanları Oktay Sonsuz ve Mehmet Kara, Genel Sekreter Vecdi Çakar,  Yönetim Kurulu Üyeleri Güray Özer, Orhan Demirezen, Onur Türkdal, Zafer Çatalkaya, İbrahim Balcı, Sertaç Yakut, Selçuk Aytaç, Oğuz Kabakçı ve Ali Akın ile Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Dengiz, Feti Toprak, Mustafa Kuzu, İlker Özdemir ve Osman Sol katıldı.

Organizasyonda kısa bir konuşma yapan Karacabey Fenerbahçeliler Derneği Asbaşkanı Oktay Sonsuz, “Adım adım 2. Lig’e doğru gidiyoruz. Karacabey Fenerbahçeliler Derneği olarak her zaman takımımızın yanındayız.” ifadelerini kullanırken; Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi, Federasyon ve Kulüpler Birliği Temsilcisi Feti Toprak ise, “Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece bizi kimse durduramaz. Takımımız çok iyi gidiyor. Şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz. Biz oyuncularımıza güveniyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından Karacabey Belediyespor yönetimi tarafından Karacabey Fenerbahçeliler Derneği’ne atkı hediye edilirken, Karacabey Fenerbahçeliler Derneği de kulüp yöneticileri ve Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz’a çiçek takdim etti.

Haberin diğer fotoğrafları

/