DERNEKLERİMİZ

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nden kahvaltı organizasyonu

18 Şubat 2020 Salı 11:09

Hamburg Fenerbahçeliler Derneğimiz, geleneksel hale getirdiği kahvaltı organizasyonunda Fenerbahçe sevdalılarını, sivil-toplum temsilcilerini, Hamburg’un iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Organizasyon, şehitlerimiz ve Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ardından kürsüye gelen Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek, derneğin bugüne kadar gerçekleştirdiği etkinliklere destek veren tüm Fenerbahçelilere teşekkür ederken birlik ve beraberliğin önemine de değindi. Hamburg Fenerbahçeliler Derneği 2. Başkanı Himmet Keklikçi de, “Derneğimizin çalışmalarını daha ileriye taşımak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizim için her arkadaş önemlidir.” dedi.

Kadın çalışma grup Başkanları Belkıs Gökçen, Şenay Gemici, Başkan Mustafa Çömlek ve  Başkan Yardımcısı Himmet Keklikçi, bu güne kadar yapılan çalışmaları onore etmek adına başta Derneğin Onursal Başkanı Mehmet Yalçın olmak üzere eski başkan yardımcısı Ergüven Aygün, eski yönetim kurulu üyeleri Hayri Tüfekçi, Bünyamin Yağdıran, Erkan Balçık, Önder Karakuş, Birol Mutlu, Güner Yılmaz, Selim Ataş, Birol Seymen, Hülya Çakır, Özcan Süer ile derneğe bugüne kadar destek veren Mesut Sipahi, Coşkun Coştur, Keko Dağlum, Erol Buldak, Bayram İnan, Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Esma Arslan ve Gazeteci Zafer Özpolat'a plaket ve forma takdim edildi.