DERNEKLERİMİZ

Berlin Fenerbahçeliler Derneğimiz önemli etkinliklere ev sahipliği yaptı

14 Şubat 2020 Cuma 17:27

Berlin Fenerbahçeliler Derneğimiz, geçtiğimiz ay içerisinde Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan ile çok sayıda ismin katıldığı birbirinden önemli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Ocak ayının son günlerinde peş peşe gerçekleştirilen etkinliklerden ilki, Berlin Fenerbahçeliler Derneği lokali "Quartier1907"nin açılışı oldu. Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan’ın yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök, Berlin Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Berlin'in tanınmış simaları ve taraftarların katıldığı açılış oldukça ses getirdi. Aynı gün THY EuroLeague’de Alba Berlin ile oynadığımız maç salonda takip edildi. Maçın ardından Berlin Fenerbahçeliler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızı yemekte ağırladı.

Berlin Derneğimiz, bir sonraki gün yani 31 Ocak 2020 tarihinde de önemli bir organizasyonun ev sahipliğini yürüttü. Berlin Fenerbahçeliler Derneği başkanı Metin Ataş ve Başkan Vekili Volkan Kaskan ile dernek yönetim kurulu üyeleri Ercan Özçelik, Kamil Kaya, Önder Yüksekol ve Yakup Mercanlı'nın ev sahipliği yaptığı Almaya Fenerbahçe Dernekleri toplantısına Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan ile Almanya Fenerbahçe derneklerinin yöneticileri de katıldı. Fenerbahçe’ye katkı verme amacıyla fikir alışverişinde bulunulan toplantı, önerilerle sona erdi. Aynı günün akşamı ise Berlin Fenerbahçeliler Derneğimizin 18.yılı balo ile kutlandı. Dernek Başkanı Metin Ataş’ın konuşmasıyla başlayan gecede kürsüye gelen Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, dernek çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Berlin Fenerbahçeliler Derneğine çalışmalarında başarılar diledi.

Baloya katılanlar arasınad yer alan, Fenerbahçeliliğiyle hepimizin yakından tanıdıüı ünlü yönetmen Murat Şeker de, Fenerbahçe Beko oyuncuları tarafından imzalana  3 adet formayı açık arttırma ile satışa sundu. Formaların satışından elde edilen gelirle Fener Ol kampanyasına destek olundu.

Gecede Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdırmış efsane futbolcumuz Can Bartu’nun da kızı Gülfer Arığ da bir konuşma yaptı. Gecenin sürprizi ise Başkanımız Ali Koç’un baloya telefona bağlanıp davetlilere seslenmesi oldu.  En kısa zamanda derneği ziyaret edeceğini ifade eden Başkanımız Ali Koç, Berlin Fenerbahçeliler Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Fenerbahçe marşları ile coşan konuklar, güzel bir gece geçirmenin mutluluğu ile balodan ayrıldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/