DERNEKLERİMİZ

Ödemiş Derneğimizden bayram ziyareti

10 Haziran 2019 Pazartesi 09:43

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneğimiz, geleneksel hale getirdiği şehitlik ve huzurevi bayram ziyaretini bu bayramda da gerçekleştirdi.

Ramazan Bayramı’nın 3. günü ilk önce Ödemiş’te bulunan şehitliği ziyaret eden dernek üyeleri, kutsal vatan toprağı ve milletimizin birlik ve beraberliği uğruna canını veren şehitlerimizin ruhları için Yasin-i Şerif ve Fatiha surelerini Fatih Dinga nezaretinde okuyup, dua etti.

Daha sonra Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’ni ziyaret eden dernek üyeleri, huzurevi sakinlerinin ellerini öpüp bayramlarını kutlarken; huzurevi sakinleri, Ödemiş İlkkurşun Efeler Derneği Başkanı Orhan Canbak’ın zeybek ve harmandalı gösterisini izledi.

Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Levent Ergin, “İlk önce kutsal vatan toprağı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna can veren aziz şehitlerimize ziyarette bulunduk. Ardından Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren huzurevini ziyaret ederek huzurevi sakinlerimizin ellerini öpüp bayramlarını kutladık. Huzurevindeki Fenerbahçe lokalinde ve huzurevi önünde toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından huzurevi sakinleriyle vedalaşıp ayrıldık." dedi.

Haberin diğer fotoğrafları

/