DERNEKLERİMİZ

Derneklerimiz de "Geleceğe Nefes" oldu

13 Kasım 2019 Çarşamba 12:30

Fenerbahçe dernekleri, Türkiye genelinde gerçekleştirilen 'Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında, bulundukları bölgelerde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun çevreye duyarlılığına katkı sağlamak ve yangınlardan zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılması adına hayata geçirdiği “Geleceğe Nefes” sosyal sorumluluk projesine Kulübümüz ve derneklerimiz de destek verdi. Bu bağlamda; nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında, tüm Türkiye’de 11.11.2019’da saat 11.11’de eş zamanlı başlayan etkinlikte vatandaşlarımızın da katılımıyla bir rekora imza atıldı. ‘Daha temiz ve daha yeşil bir dünya’ parolasıyla Türkiye’de 2023 noktada 11 milyon fidanın dikilmesinin hedeflendiği proje kapsamında 14 milyona yakın fidan toprakla buluştu.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Turhan Şahin önderliğinde Kulübümüzün sporcuları da fidan dikimine katıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da fidan dikiminde yer aldı.

"Geleceğe Nefes" fidan dikimine katılan derneklerimiz, şubelerimiz ve taraftar platformlarımız şunlardır:

1907 Fenerbahçe Derneği, Eyüp Fenerbahçeliler Derneği (İstanbul), Aksaray Fenerbahçeliler Derneği, Akşehir Fenerbahçeliler Derneği (Konya), Amasya Fenerbahçeliler Derneği, Aydın Dernek Oluşumu, Batman Fenerbahçeliler Derneği, Bingöllü Fenerbahçeliler, Bolu Fenerbahçeliler Derneği, Burdur Fenerbahçeliler Derneği, Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği, Denizli Dernek Oluşumu, Diyarbakır Dernek Oluşumu, Düzce Fenerbahçeliler Derneği Edirne Fenerbahçeliler Derneği, Elazığ Fenerbahçeliler Derneği, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği, Eskişehir Fenerbahçeliler Derneği, Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği, Gediz Fenerbahçeliler Derneği (Kütahya), Hakkarili Fenerbahçeliler, Kayseri Fenerbahçeliler Derneği, Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Kütahya Şubesi, Muğla Fenerbahçeliler Derneği, Muş Dernek Oluşumu, Ordu Fenerbahçeliler Derneği, Siirt Fenerbahçeliler Derneği, Sinop Fenerbahçeliler Derneği, Vanlı Fenerbahçeliler, Yalova Fenerbahçeliler Derneği, Yalvaç Fenerbahçeliler Derneği (Isparta), Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği.

Basın Fotoğrafları