DERNEKLERİMİZ

İnegöl Derneğimizden aşure ikramı

08 Ekim 2019 Salı 10:21

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği’nde uzun yıllardır devam eden ve geleneksel hale getirilen aşure ikramları bu senede devam etti. İnegöl Fenerbahçeliler Derneği lokalinde Fenerbahçe-Antalyaspor maçı öncesi 1000 kişilik aşure ikramında bulunuldu.
 
İnegöl Fenerbahçeliler Derneğinin aşure ikramına İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ve birçok Fenerbahçeli taraftar katıldı. Hep birlikte yenen aşurenin ardından Fenerbahçe-Antalyaspor maçı izlendi.
 
İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İhsan Gönül, İnegöl Fenerbahçeliler Derneğinin sadece bir spor derneği olmadığını belirterek yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe Antalyaspor maçı öncesi derneğimize gelen üyelerimize ve misafirlerimize aşure ikramında bulunduk. Birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde gayet güzel bir ortam oluştu. İnegöl Fenerbahçeliler Derneği sadece bir spor derneği olmayıp, sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştiren, İnegöl´ün sosyal hayatına renk katmaya çalışan bir taraftar derneğidir.” ifadelerini kullandı.

Haberin diğer fotoğrafları

/