DERNEKLERİMİZ

Köln Derneğimiz genel kurulunu yaptı

13 Kasım 2018 Salı 11:36

Köln Fenerbahçeliler Derneği’nin 11. olağan genel kurul toplantısı 11 Kasım Pazar günü Köln Fenerbahçe Kültürevi’nde gerçekleştirildi. Kurucu ve mevcut başkanlardan Yakup Işıklar tekrar başkanlığa seçildi.

Genel kurul, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve bir süre önce vefat eden Koray Şener anısına saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gündeme geçildi.

Katılımın yüksek olduğu genel kurulda, başkan Yakup Işıklar konuşmasında 22 yıldır Fenerbahçe’ye koşulsuz her konuda hizmet eden, katkı sağlayan derneğin bundan sonra da Fenerbahçe marka değerini güçlendirip daha da ilerilere taşıyacak yeni projeler üreteceklerini ve Avrupa’daki diğer kardeş derneklerle uyumlu bir şekilde ortak çalışmalara katkı sağlayacağını belirtti. Köln Fenerbahçe Kültürevi’nde üyeler için sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık verileceğinin de altını çizdi.

Daha sonra olağan genel kurulda yapılan seçimde  başkanlığa Yakup Işıklar seçilirken; Yönetim kuruluna ise Nail Gül, Nevzat Taşkıran, Ufuk Demirli, Recep Demirbilek, Hasan Işıklar, Nedim Demirci, Aykut Demirli, Hakan Maden, Kemal Kılıç, Erhan Zengi, Bahattin Demirci, Enver Karadağ, İbrahim Taş, İrem Coşkun, Sibel Nacak, Münir Çelik, Aziz Gözübüyük, Şenol Balık, Mesut Adli, Mustafa Demirbaş, Metin Kacar, Hüseyin Özilhan, Ömür Özdemir, Gökhan Kocer, Levent Taşkıran seçildi.