ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Hakkında

12 Ağustos 2021 Perşembe 13:41

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü 2021 yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere, 3 Eylül Cuma günü 12.00-15.00 saatleri arasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü Fuaye Alanı'nda gerçekleşecektir. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 18 Eylül Cumartesi günü aynı yer ve saatte, yine aşağıda belirtilen gündem maddeleriyle yapılacaktır.

Toplantı Gündemi

1. Açılış

2. Genel Kurul Başkanlık Divanı Seçimi

3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

4. Yürütme Kurulu Faaliyet Raporu’nun okunması

5. Sandık Kurulu Seçimi

6. Başkan Adaylarının Konuşması

7. Başkan ve Yürütme Kurulu Üyelerinin Seçilmesi

8. Kapanış

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün Seçimlerine dair;

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün dünyadaki diğer örnek kulüplerden ayrıştığı nokta, katılımcıların (üyelerin) Fenerbahçe Spor Kulübü gibi seçimle belirlenen bir başkanının ve yürütme kurulunun olmasıdır. Bu uygulama ile amaçlanan, gençlere dernek faaliyetlerini erken yaşta deneyimle imkanı sağlayarak tecrübe kazanmalarına katkıda bulunmaktır.

Genel Kurul, her yıl Eylül ayında Kulüp Danışmanı ile bağlı bulunduğu FBSK Yönetim Kurulu Üyesi ve Yürütme Kurulu tarafından belirlenen tarihte ve yerde gönderilen gündem maddelerini görüşmek üzere toplanır. Toplantıya o yılın yıllık aidatını ağustos ayının son gününe kadar ödemiş ve ağustos ayının son gününe kadar yönerge şartlarına göre katılımcı olma hakkını kazanmış, 12 yaşını doldurmuş,18 yaşını doldurmamış genç katılımcılar katılabilir.

15 yaşını doldurmuş, 18 yaşını doldurmamış her katılımcı Kulüp Başkanlığına ve Yürütme Kurulu üyeliğine aday olabilir. Kulüp Başkanlığına aday olan genç katılımcının 14 asil ve asgari 2, azami 7 yedek katılımcıdan oluşan yürütme kurulu listesini en geç 23 Ağustos 2021 tarihine kadar cocukgenclik@fenerbahce.org adresine mail atmaları gerekmektedir.