ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, 5. yıl dönümünü keyifli bir etkinlik ile kutladı

21 Şubat 2021 Pazar 19:46

Yeni nesilleri Sarı Lacivert renklerimizle buluşturmak amacıyla; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, barış ve kardeşlik ruhu ile spor bilinci yüksek nesiller yetişmesine katkıda bulunmak için kurulan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, kuruluşunun beşinci yıl dönümünü 21 Şubat Pazar günü birbirinden eğlenceli ve eğitici atölyelerin bulunduğu online bir etkinlik ile kutladı.
 
Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt ve FBÇGK Başkanı Ece Beyter’in açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği atölyeler ile devam etti.
 
Fenerbahçe Koleji öğretmenlerinin de eğitmen olarak yer aldığı zumba, origami, müzikten kağıda tasarım, kağıt çini tasarım, ritim ve masal atölyeleri ile çocuk ve gençler unutulmaz bir gün yaşamış oldu.
 
Zumba Atölyelerinde; içlerinde Fenerbahçe marşlarının de yer aldığı birçok müzik ile zumba figürleri öğrenen katılımcılar, eğitmen İpek Nur Yılmaz ile karton bardak ve boncuklardan marakas yaptılar.

Origami Atölyelerinde; Rüya Burcu Şansan eğitmenliğinde sarı lacivert renklerde kalp, forma ve taç dizayn ettiler.

Masal Atölyesinde; eğitmen Mert Yılmaz tüm katılımcıların dikkatle dinlediği bir masal dile getirdi.

Kağıt Çini Tasarım Atölyesinde; Zahide Akbulut, katılımcılarla beraber çini motifleri hazırladı.

Ritim Atölyesinde; eğitmen Melis Karagülleler’in tabak ve meyve gibi objeler aracılığıyla ritim eğitimi verirken eğitmen Önder Gider’in piyano dinletisi katılımcıların büyük ilgisini çekti.

Müzikten Kağıda Tasarım Atölyesinde; Yasemin Pınar eğitmenliğinde dinlenilen müziğin zihinde yarattıklarının resmedilmesi üzerine bir deneyim yaşandı.
 
Eğitmenlerin interaktif olarak sürdürdüğü atölyelere katılımcılar keyifle eşlik ederken, her atölye toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Haberin diğer fotoğrafları

/