ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Spor Semineri düzenledi

27 Ocak 2021 Çarşamba 20:01

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, toplumsal cinsiyet eşitliğini önemseyen ve barış ve kardeşlik ruhu ile spor bilinci yüksek nesiller yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, 13-17 yaş aralığındaki genç katılımcıları için 27 Ocak 2021 Çarşamba günü online olarak Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Spor Semineri düzenledi.
 
Tüpraş'ın desteğiyle Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) tarafından yürütülen HeForShe hareketine dahil olarak, 'Kapsayıcı Spor Kulübü' olmak adına dünyaya örnek bir adım atan Kulübümüz, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Seminerini bu kez genç katılımcılarla buluşturdu.
 
FBÇGK Başkanı Ece Beyter’in açılış konuşmasıyla başlayan seminer, Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Canan Koca Arıtan ve UN Women HeForShe Proje Koordinatörü Sinem Aydın’ın konuşmalarıyla devam etti.
 
Konuşmacıların interaktif olarak sürdürdüğü sunumlara, genç katılımcılar keyifle eşlik etti. Seminere bağlanan katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesi ile seminer sona erdi.

Basın Fotoğrafları