ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün genç katılımcıları bir araya geldi

06 Eylül 2020 Pazar 15:14

Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün 13-17 yaş aralığında olan genç katılımcıları, COVID-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafe kuralları gözetilerek 6 Eylül 2020 Pazar günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşen Genç Katılımcılar Buluşması’nda bir araya geldi.
 
Buluşmada; Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, FBÇGK ekibi ve genç katılımcılar yer aldı.
 
Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt: Genç yaşta tutkusuna kapıldığınız Sarı Lacivert renklerin yolunda Kulübünüze hizmet ediyor, fikirler geliştiriyorsunuz. Bu çok büyük bir ayrıcalık
 
Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt bir konuşma gerçekleştirerek; genç katılımcılara Çocuk ve Gençlik Kulübümüz hakkında bilgiler verip erken yaşta tutkunu oldukları takımda, Fenerbahçemizde bu deneyimi yaşamanın ayrıcalığından ve öneminden bahsetti.
 
Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, “Çocuk ve Gençlik Kulübümüz,  2016 yılından beri faaliyet gösteriyor.  10 bin kişiye aşkın katılımcıyla oluşan 23 Nisan şenlikleri, yıl dönümü partileri, Atamızı huzurunda ziyaretler gibi birçok organizasyon yapıldı ve bundan sonra da yapılma devam edilecek. Ece ve ekibinin çok güzel fikirleri vardı. Çok geniş katılımlı organizasyonlar yapacaklardı ancak pandemiden dolayı hayata geçiremedik, askıya aldık. İnşallah ileriki günlerde yenilerini yapacağız. Her zaman destek olacağız, her zaman yanınızdayız, bunu bilin. Fikirlere açığız, fikirlerinizi her zaman yüksek sesle paylaşın. Sizler bence çok şanslısınız. Genç yaşta tutkusuna kapıldığınız Sarı Lacivert renklerin yolunda Kulübünüze hizmet ediyor, fikirler geliştiriyorsunuz, bu organizasyonlara katılıyorsunuz. Bu, çok büyük bir ayrıcalık. Ben sizin yaşlarınızdayken böyle bir ayrıcalığa sahip değildim. Onun için bunun kıymetini bilmenizi yürekten isterim. Başkanımız Sayın Ali Koç’un her zaman dediği gibi, ‘Fenerbahçeli olmak iyi bir insan, düzgün bir insan, topluma ve ülkesine faydalı bir birey olmak demektir.’ Bu bağlamda sizlerin de iyiliğin peşinde koşan, Atamızın izinde, ülkesine ve yurduna faydalı birer birey olacağınıza inanıyorum. İyiliğin peşinde koşmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin. İyilik sizi her zaman doğruya ve güzel bir geleceğe götürecektir. İyi ki Fenerbahçeliyiz, iyi ki buradayız, iyi ki beraberiz. Hep birlikte güzel yarınlara…” dedi.
 
Yürütme Kurulu üyelerinin yönetiminde süren buluşmada, FBÇGK Başkanı Ece Beyter de konuşma yaparak; mevcut ve yeni katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu.
 
Buluşmada yer alan tüm katılımcıların heyecanla beklediği çekiliş, Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt tarafından gerçekleşti.
 
Çekilişi kazanan şanslı katılımcıya yeni sezon çubuklu formamız hediye edildi.
 
Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gruplara ayrılan katılımcılar, birbirleriyle kaynaşma şansı elde ederek tanışma oyunları oynadılar.
 
Tüm katılımcıların coşkuyla sürdürdüğü buluşma, toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları