ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

FBÇGK Katılımcıları, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesis Havuzlarından Faydalanmaya Devam Ediyor

10 Temmuz 2020 Cuma 18:36

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü katılımcılarının indirimli faydalandığı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yer alan havuzlarımız 10 Temmuz 2020 tarihinde kullanıma açıldı.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizde de yaşanmakta olan Covid-19 salgını önlemleri sebebiyle kamu yönetimleri tarafından belirlenen “havuz kullanımıyla ilgili uyulması zorunlu olan” bazı kurallar bulunmaktadır. Söz konusu kurallar, aşağıda ve tesislerimizde detaylı olarak yer almaktadır.

Salgından korunmak adına en önemli kuralın “sosyal mesafeyi koruyabilmek” olmasından hareketle, bu sezon tesislerimize girişte günlük kişi sınırlaması olacaktır. Bu sınırlama çerçevesinde, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisimizde Çocuk ve Gençlik Kulübü katılımcıları için 20 kişilik kapasite olmasına karar verilmiştir.

Katılımcıların ve toplumun sağlığı adına bu kararlara uyum sağlanmasının önemini vurguluyor; verilen bu kararları anlayışla karşılayacağına inanıyoruz.

Havuzumuza gelecek katılımcıların içeri girişleri sadece havuz otoparkından yapılacak olup havuz alanından tesis içine ve tesis içinden havuz alanına geçişlere izin verilmeyecektir.

Son olarak; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yaşamakta olduğumuz salgın süreci için tesis temizliği ve güvenliği konusunda gerekli tüm önlemleri aldığımızı bilgilerinize sunuyor; katılımcıların güvenle tesislerimizden faydalanabilmesi adına sezon boyunca da bu uygulamalardan taviz vermeyeceğimizi paylaşıyoruz.

DEREAĞZI LEFTER KÜÇÜKANDONYADİS TESİS HAVUZLARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

• HAVUZ HİZMETİ 09.00 VE 18.00 SAATLERİ ARASINDADIR.

• KATILIMCILAR İÇİN REZERVASYON ŞARTI ARANMAMAKTA OLUP; GÜNLÜK GİRİŞ KONTENJANI 20 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.

• FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ÜYE, EŞ, ÇOCUK, KATILIMCI VE REFAKATLERİNDEKİ MİSAFİRLERİN HARİCİNDE HAVUZ KULLANIMI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

• GİRİŞLER SADECE HAVUZ OTOPARKINDAN YAPILACAK OLUP; HAVUZ ALANINDAN TESİS İÇİNE VE TESİS İÇİNDEN HAVUZ ALANINA GEÇİŞ OLMAYACAKTIR.

• AİDAT BORCU BULUNAN KATILIMCILAR, FBÇGK YÖNERGESİ GEREĞİ HAVUZDAN FAYDALANAMAZLAR.

• GİRİŞ ESNASINDA KATILIMCILARIN KARTLARINI, REFAKATİNDEKİ VELİLERİN İSE KİMLİKLERİNİ İBRAZ ETMELERİ ZORUNLUDUR.

• HAFTA İÇİ GİRİŞLERDE KATILIMCILARIN YANINDA SADECE 1 YASAL TEMSİLCİ (VELİ) GETİRME HAKKI BULUNMAKTADIR. AYNI ANDA 2 VELİ VEYA KATILIMCI VELİSİ OLMAYAN BİREYLERİN GİRİŞİ MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.

• KATILIMCILAR, VELİ REFAKATİNDE HAFTA SONLARI, DİNİ BAYRAMLAR VE ULUSAL BAYRAMLARDA GİRİŞ YAPAMAMAKTADIR.

• KATILIMCI GÜNLÜK GİRİŞ ÜCRETİ 15 TL’DİR. REFAKAT EDECEK 1 EBEVEYN, ÜYE MİSAFİRİ ÜCRETLENDİRMESİ İLE 50 TL ÖDEYEREK GİRİŞ YAPABİLECEKTİR.

• DÜNYA GENELİNDE YAŞANAN COVİD-19 SALGINI NEDENİ İLE ÖDEMELERİN MÜMKÜN OLDUĞUNCA TEMASSIZ KREDİ KARTI İLE YAPILMASI TAVSİYE EDİLİR.

• DIŞARIDAN YİYECEK VE İÇECEK GETİRİLMESİ YASAKTIR.

• TÜM MİSAFİRLERİMİZİN SOSYAL MESAFE, HİJYEN VE DİĞER HAVUZ KURALLARINA UYMASI KESİNLİKLE ZORUNLUDUR.