ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün genç katılımcıları bir araya geldi

04 Ocak 2020 Cumartesi 16:08

Çocuk ve gençlerin hayal güçlerini, sosyal duyarlılıklarını, iletişim ve sportif becerilerini Fenerbahçe Spor Kulübü’nün çatısı altında geliştirmeyi hedefleyen Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün davetiyle bir araya gelen 13-18 yaş aralığında olan genç katılımcıların, altyapı sporcularının ve kolej öğrencilerinin yer aldığı ‘Genç Katılımcılar Buluşması’ etkinliği tamamlandı.
 
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü Fuaye alanında gerçekleştirilen etkinlikte; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Tankut Turnaoğlu, Esra Nazlı Ercan ile Fener Ol kampanyasını yürüttüğümüz iş ortaklarımızdan 4129Grey’in yöneticilerinden Kayhan Dural, Fenerbahçe Futbol Akademi Mentörü ve eski futbolcumuz Kemal Aslan ve Çocuk ve Gençlik Kulübü ekibi yer aldı.
 
Aynı zamanda P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Tankut Turnaoğlu ile 4129Grey yöneticisi Kayhan Dural, “Fenerbahçe ve Marka Değerleri” üzerine eğitici konuşmalarda bulundu. Konuşmaların ardından ise soru cevap bölümüne geçildi.
 
Fenerbahçe’nin kalbinden gelip gelecekte kulüp bünyesinde farklı görevlerde yer alması hedeflenen genç katılımcılarımızın keyifle takip ettiği etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.
 
Etkinliğin ardından Çocuk ve Gençlik Kulübümüzden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Esra Nazlı Ercan’ın doğum günü kutlandı.
 
Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları