ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, Mutlu Çocuk Festivali’nde yer aldı

29 Eylül 2019 Pazar 21:09

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, 27-28-29 Eylül tarihlerinde Sarıyer / Event Garden’da gerçekleşen Mutlu Çocuk Festivali’nde stant alanıyla yer aldı.
 
Ailelerin çocukları ile birlikte eğlenceli zaman geçireceği atölyelerin, söyleşilerin, konserlerin ve gösterilerin yer aldığı “Mutlu Çocuk Mutlu Gelecek” temalı festivalde, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü standına yoğun ilgi gösterildi.

Ziyaretçilere Çocuk ve Gençlik Kulübü katılımcılığı, bunun önemi ve bu katılımcılığın ardından Fenerbahçe çatısı altında atılan tüm adımlar hakkında bilgi veren FBÇGK ekibi, standı ziyaret eden her bir çocuğa sarı lacivert renklerde bayrak ve balonlar hediye etti.

Festivaldeki aktivitelerden faydalanarak keyifli bir gün geçiren çocukların büyük çoğunluğu, gün boyunca Fenerbahçe bayraklarını sallamanın mutluluğunu yaşadılar.

Sizler de Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz hakkında bilgi almak ve katılımcı başvurusunda bulunmak için 444 1907 numaralı telefonumuzu arayabilir veya cocukgenclik@fenerbahce.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları