ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

FBÇGK’nin genç katılımcıları bir araya geldi

29 Ağustos 2019 Perşembe 20:45

Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün, 13-17 yaş aralığında olan genç katılımcıları 29 Ağustos 2019 Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton Alt Tribünü 2. Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada bir araya geldi.
 
Buluşmada; Çocuk ve Gençlik Kulübü Danışmanı E. Nazlı Ercan, Fenerbahçe Spor Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Can Gebetaş, FBÇGK Yetkilileri ve katılımcılar yer aldı.
 
Can Gebetaş, gençlere deneyimlerinden ve etkin iletişimden bahsederken Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün önemini de vurguladı. Konuşmalarını sona erdirdikten hemen sonra Gebetaş, gençlerin sorularını da yanıtsız bırakmadı.
 
Sezonun ilk geniş çaplı toplantısı olan bu etkinlikte genç katılımcılar, kulüpteki diğer arkadaşlarıyla tanışma fırsatı yakaladı. Komitelerden sorumlu Yürütme Kurulu üyeleri, katılımcılara sunum yaparak komiteler hakkında bilgiler verdiler. Ortak ilgi ve çalışma alanları belirlenen genç katılımcılar, kulüp için görev almak adına komitelere yerleştiler.
 
Nazlı Ercan tarafından yapılan çekilişle, orada yer alan katılımcılarımızdan birine Obradovic imzalı basketbol formamız hediye edildi ve buluşma, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları