ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz’ün 3. yaş gününü coşkulu bir etkinlikle kutladık

25 Şubat 2019 Pazartesi 15:15

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün kuruluşunun 3. yıl dönümünü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü fuaye alanında coşkulu bir etkinlikle kutladık. Kulüp katılımcılarına özel hazırlanan etkinliğimize yoğun ilgi gösterildi. Her yaştan çocuk ve genç katılımcılara velileri de eşlik etti.
 
Küçük yaştaki katılımcılarımız eğlence alanında atölye çalışmalarının olduğu masalarda yaratıcı çalışmalar yaptı. Sahne yarışmaları, sihirbaz gösterisi, kukla dansı ve bubble show etkinliğe katılan çocuklarımızı eğlendirdi. Masal ağacı, çocuklara en sevilen masalları okudu. Genç katılımcılarımız ise air hokey, dev jenga ve langırt oyununda birbirleriyle mücadele ettiler. MirrorBooth ile çeşitli eşyalar kullanarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çocuklarda obeziteye karşı Eat Like A Pro-Şampiyonlar Gibi Beslen projesini yürüten Beko da sağlıklı beslenmenin ipuçlarını vermek üzere etkinliğimizdeydi. Beko ekibi sağlıklı smoothieler ve atıştırmalıklar ikram etti.  Yüz boyama etkinliği ile katılımcılar keyifli anlar geçirdi.

Hasbro ekibi, yaptığı Transformers, Pony Spray Tattoo atölyesi ve maskotlarıyla etkinliğimize katkı sağladı. Etkinlik boyunca alanda bulunan Bumblebee ve Optimus Prime maskotları, fotoğraf çektirmek isteyen katılımcılar ve velilerinin ilgi odağı oldu.

Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü de etkinliğimizde maskotları ve sahne gösterileri ile  yer aldı. Çocuklar hem Pepe ve Şila’nın sahnedeki gösterisine şarkılarla eşlik etti; hem de hediye edilen tiyatro biletlerini kazanmak için sahne yarışmalarında ter döktü.

Ayrıca PlayStation ekibi gözetiminde, oyun konsolu turnuvası düzenlendi ve kazananlara çeşitli hediyeler verildi.
 
Eğlenceli aktivitelerimizin yanı sıra, kulüp katılımcılarımız ile Sardunya Catering tarafından hazırlanan doğum günü pastamızı hep birlikte kestik.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün kuruluşunun 3. yaş günü kutlamasında bir araya geldiğimiz tüm katılımcılarımıza ve paydaşlarımıza katkıları ve ilgileri için teşekkür ederiz.

Basın Fotoğrafları