ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz “Spora Merhaba” Projesini Hayata Geçirdi

12 Ekim 2019 Cumartesi 16:44

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, Spora Merhaba Projesi’ni Fenerbahçe Öznur Kablo – Beşiktaş TRC İnşaat maçıyla hayata geçirdi.
 
FBÇGK ekibine yapılan başvuru sonrası davet edilen Arnavutköy Cemal Reşit Rey İlkokulu öğrencileri kadın basketbol müsabakasını keyifle seyretti. Aralarından belirlenen 12 çocuk seremonide yer alarak sporcuları yakından görmenin heyecanını yaşadı.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan çocuklarla bir araya geldi

Karşılaşmanın ardından çocuklarla bir araya gelen Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, küçük misafirlerimizle yakından ilgilendi ve fotoğraf çektirdi. Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Kızılhan, “Çocuklar bugün Çocuk ve Gençlik Kulübümüzle birlikte maçı izledi. Çocuk ve Gençlik Kulübümüz olarak, salonda ve sahada hiç maç izlememiş çocukları bu tür organizasyonlarla maça getirerek, çok güzel imkân sağlamış oluyoruz. Çocukların hepsi çok mutlu. 0-18 yaş arası tüm Fenerbahçeli çocuklarımızı Çocuk ve Gençlik Kulübümüze bekliyoruz” dedi.  
 
İstanbul’un çeşitli yerlerinden sporla tanışmamış çocukları voleybol ve kadın basketbol maçlarına getiren Çocuk ve Gençlik Kulübümüz; bu branşlarla tanıştırıp spor bilinci kazandırmayı ve “Spora Merhaba” denmesini hedeflediği bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.
 
Okullar tarafından FBÇGK ekibine yapılacak başvurularla belirlenecek çocuklar; kadın basketbol, kadın ve erkek voleybol müsabakalarını izleme imkânı kazanarak “Spora Merhaba” diyecek.

Spora Merhaba Projesi’ne başvurmak için cocukgenclik@fenerbahce.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.
 

Basın Fotoğrafları