BASKETBOL

Carolo Basket maçında FBÇGK Katılımcıları seremoni heyecanı yaşadı

19 Aralık 2018 Çarşamba 22:03

Kadın Basketbol Takımımızın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 7. hafta maçında Carolo Basket takımı ile Metro Enerji Salonu’nda oynadığı maç öncesindeki seremonide Çocuk ve Gençlik Kulübü Katılımcıları yer aldı.
 
Spor Okulları öğrencilerine yapılan duyuru ile belirlenen 12 katılımcı, maç öncesinde Çocuk ve Gençlik Kulübü tişörtlerini giyerek parkenin kenarında sıralandı. Ardından basketbolcularımızla birlikte el ele sahaya çıktılar. Basketbolcularımıza maç öncesinde başarılar dileyen çocuklar unutulmaz anlar yaşadı. Seremoniye katılan çocukların aileleri de en az çocukları kadar heyecanlanarak kendilerine bu şansı veren Çocuk ve Gençlik Kulübü ekibine teşekkürlerini iletti.
 
6-12 yaş aralığındaki çocuklar Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü katılımcısı olmanın avantajıyla erkek basketbol, kadın basketbol, erkek ve kadın voleybol maçlarımızda seremoniye çıkıyor.
 
Seremoniler ve diğer tüm etkinliklerden haberdar olmak için Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün aşağıdaki sosyal medya adreslerini takip edebilirsiniz.
 
Facebook: @FenerbahceCocukGenclik
Twitter: @FBCocukGenclik
Instagram: @FBCocukGenclik
İnternet Sitesi: www.fbcocukgenclik.org

Haberin diğer fotoğrafları

/