BASKETBOL

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımız, Sopron Basket’e konuk oluyor

28 Ocak 2022 Cuma 18:20

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımız, EuroLeague Women 11. hafta erteleme maçında Macaristan temsilcisi Sopron Basket’in konuğu olacak. 13 Ocak Perşembe günü oynanması gereken mücadele rakibimizde artan Covid-19 vakaları sebebiyle 29 Ocak Cumartesi gününe ertelenmişti. Novomatic Arena’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Fenerbahçe Televizyonu’ndan canlı olarak ekranlara gelecek.

EuroLeague Women’da bir maç eksiği bulunan Kadın Basketbol Takımımız; 11 haftanın sonunda 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 19 puanla dördüncü basamakta yer alıyor. Ev sahibi Sopron ise 8 galibiyet ve 4 mağlubiyet sonunda topladığı 20 puanla ilk sırada.

EuroLeague’de 11 haftalık maraton mercek altına alındığında Kayla McBride 21.6 sayı ortalaması, Elizabeth Williams 20.5 ribaunt ortalamasıyla, Olcay Çakır Turgut da 5.8 asist ortalamasıyla ilk sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımız, bu sezon Sopron Basket ile oynadığı ilk maçtan 73-47 galip ayrılmıştı. 

Sopron Basket maçı için Macaristan’a giden Potanın Kraliçeleri, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.