BASKETBOL

Başantrenörümüz Victor Lapena, OGM Ormanspor galibiyetini değerlendirdi

23 Ocak 2022 Pazar 21:39

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena OGM Ormanspor’u 91-65 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
 
Maçı değerlendiren Başantrenörümüz Victor Lapena, “Tempomuzu tekrar kazanmamız gerekiyor. Bugün tüm oyuncularım uzun süredir maç oynamamamıza rağmen çok iyi mücadele ettiler. Tabii ki oynamadığınız zaman performans düşüklüğü yaşanıyor. Her maç tempomuzu daha yukarı çekeceğiz.” dedi.
 
Maç temposunun önemine değinen ve 26 Ocak Çarşamba günü oynayacağımız VBW Arka Gdynia maçını değerlendiren Lapena, “İki haftalık aranın ardından bugün bizim için çok önemliydi. Beşe beş idman yapmakta zorlandığımız dönemler oldu. Ama maç temposu çok farklı bir konu. Her maç bizi bir sonraki maça hazırlıyor fakat bir sonraki maçımız Gdynia maçı, bir EuroLeague Women mücadelesi. Ben oyuncularıma güveniyorum, iyi bir mücadele göstereceklerine inanıyorum.” diye konuştu.
 
Son olarak taraftarlarımıza çağrıda bulunan Victor Lapena, “Bugün burada çok az sayıda taraftarımız vardı. Bunun nedenini bilmiyorum fakat biz çok iyi mücadele ediyoruz, çok iyi savaşıyoruz. Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Biz onlar olmadan hiçbir şeyiz. Çarşamba günü tüm taraftarlarımızı Gdynia maçına davet ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.